Andone omer bayram gibi yeteneksiz ama ruhuyla oynayan oyuncular olmali.

Emre mor ise devre arasi kapinin onune atilsin. Bruma, Gary R., onyekurunun dassagi olmaz.

Nagatomo ve Mariano yerine iki yeni oyuncu sart oglu sart!

Seri ve lemina 2,3 ay dinlendirilip oynatilmali. Gercekten hazir degiller.

Gercekten takim 0dan yaratilmali. Ne kanat var ne bek nede playmaker.

Luyindama, Nzonzi, omer bayram, Muslera disinda ilk 11de guvenecegin adam yok.

O kadar kötü durumdayız ki bugünkü kötü futbol bile rezalet futbolun üzerine fantazi gibi geliyor...

Bal yapmayan arının tam anlamıyla karşılığı nagatomo.bi de sürekli ilerde dallama

bok gibi oyuna rağmen gelen iki hata golü. Ne set ne geçiş doğru düzgün organize pozisyon yok. Daha da gol olmaz bu maçta.

al işte dedik oyunu moyunu geçtim 70 dakika bir daha gol bulamadılar çünkü şans kotası doldu. Üretkenlik sıfır, pozisyonları gole çevirme sıfır, Plansızlık yüzde yüz.

Muslera
Sener Luyindama Marcao Nagatomo
Lemina Seri Nzonzi Ömer Bayram
Falcao Andone

4-4-2 böyle oynanmali

Sen Fatih Terim'sin. Ligin en başarılı hocasısın bu bi gerçek. Eleştirilsen de övülsen de senin adının bi ağırlığı var. Senin sayende bu takıma gönül vermiş insanlar var. Demem o ki, sen bi laf söylüyosan arkasında duracak, sözünü yerine getireceksin. Ne dedin? "17-8 yaşlarında gençleri sahada göreceksiniz" Bugün bakıyoruz ilk 18'de 1 adet genç yok. Neden? Bİlmiyoruz.
Ben bugünkü değişiklikleri geçen haftaki yapılan atara bağlamıyorum açıkçası. Sadece Real madrid maçı yapılmış bi rotasyondu. Salı günü yine Beltoş, Feguş, Maruş oynarı. Bu takımda babelin, nagatomunun işi yok. Bunu kim nasıl görmez anlamıyorum.

Maça gelecek olursak, yine rezildik. Ama şansımıza Rize de bizden daha rezil. 3 pas yapamayan bir takım vardı karşımızda buna rağmen rezildik düşünün. Dakika 30 küsürdü şut istatistiği geldi. Galatasaray 3/3 yapmıştı. İlk yarım saat için iyi bi istatistikti. Ancak dakika 60 küsür olduğunda aynı istatistik ekranında yine 3/3 yazıyordu. İçerde bir maçta, rakip rezalet bir Rize iken biz yaklaşık yarım saat şut (isabetliden vazgeçtim valla bak) bile çekemiyorsak kapatalım dükkanı.
2 gol attık, biri kendi kalesine, biri penaltı. İkisi de açılan ortalarla geldi. Orta açmamız sevindirici ama organize bir golümüz yine yok. Eski tas eski hamam kısacası.
Kusura bakma hocam, seni çok severim ama ne bu takım senin takımın, ne de sen eski sensin.

al işte dedik oyunu moyunu geç 70 dakika bir daha gol bulamadılar. Üretkenlik sıfır, pozisyonları gole çevirme sıfır, Plansızlık yüzde yüz.
bişeyden de mutlu olun be kardesım bu terım daha ne yapsın bu futbolculara??

adam acık acık futbolcular tarafından ıstenmıyor ona ragmen bu topu oynatıyor

Gene leş futbol ama hiç değilse 3 puan geldi bunada şükür, Bu sezon beklentim çok düşük en rahat maçımı izledim hiç kasmadım bundan sonrada böyle olacak kendi adıma.

Andone omer bayram gibi yeteneksiz ama ruhuyla oynayan oyuncular olmali.

Emre mor ise devre arasi kapinin onune atilsin. Bruma, Gary R., onyekurunun dassagi olmaz.

Nagatomo ve Mariano yerine iki yeni oyuncu sart oglu sart!

Seri ve lemina 2,3 ay dinlendirilip oynatilmali. Gercekten hazir degiller.

Gercekten takim 0dan yaratilmali. Ne kanat var ne bek nede playmaker.

Luyindama, Nzonzi, omer bayram, Muslera disinda ilk 11de guvenecegin adam yok.

Sezon basi takim kuruldugunda en iyi takimdik, oyuncular degil oynatamayan degissin

Abi çok kötüyüz hem de çoookkk. İç sahada forma tek başına maç alıyor zaten. Haftaya gaziantep içimizden geçer hem de 3-0 3-1 gibi net skorla

Bu arada zoidin olmadığı bi lig macini kazanabildik ama şansliydik hem rize berbatti hem goller yoktan geldi

Geri
Üst Alt