Malatya 22 gol atmış

Biz 11 gol

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam bir rezillik.
Ama şu kadronun o kadar az atması çok normal.

Seriyi şu maçta bile beğenip iyi oynadı diyen var.Şu ligden istisnasız her takımın defansif orta sahasını getir koy şu sahaya seri kadar oynar bazıları daha iyi oynar.

Nzonzi bu seriyle top diye oynar.

Başkanından yöneticisine ve teknik ekibine kadar sizin kuracağınız kadro ancak bu kadar rezil olabilir.Bundan önceki seneden belliydi bunların bu haltı beceremeyeceği..

Bu rizeye son iki deplasmanında 10 gol attılar. Bu maçı aldık diye ümitlenmeyin hala çok kötüyüz. Şener de adeleden gitti dede sahaya dönüyor ilk maçtan itibaren. Aynı tas aynı hamam olacak yine her şey.

Rezalet oyun leş futbol yorumlamaya değmez, Rize'ye geçmiş olsun.

Çok garanti oynuyor takım. Halbuki verkaç yaparak pozisyona girilebilen rakip vardı karşıda. Gereksiz yan pas yerine en azından Lemina'dan ileri zorlayıp çalım atmasını bekliyordum. Pas oyunu esnasında o dikine hamleyi yapacak oyuncu sayısı artarsa daha çok pozisyona gireriz. Kaçak oynayan oyuncu fazla Galatasaray'da.

Erman hatırlattı şimdi hoca hiç sevinmedi ikinci golde hatta bilhassa başını öne eğdi kimse yanına gelmesin diye.

Eee mustehak
Anlattikca hoca dusmani yaptiniz bizi
Halbuki gorunen koy kilavuz istemez
Anlattik ama dinletemedik

Bugun pozisyonsuz 2 gol bulduk renktas, rizenin bu kadar kötü olacagini beklemiyordum açıkçası. Mariano mali oyuna girmese belki girerdi oyuna hanzom. Takimda bi degisim yok, daha iyiyiz diyen yalan söyler
Emre Morun daha tasa vurdugu ve Andonenin kafasi pozisyon degil mi?

Lemina
Ahmet
Luyindama
Muslera
Seri
Andone
Ömer
Emre
Maçta beğendiğim oyunculardı.

Babel bence berbattı. Oynamayı asla haketmiyor.

Emre Mor maça Ömer gibi hareket katan bir oyuncu. O nedenle hep oynamalı. Tek eleştirim şut tekniğini geliştirmesi gerekiyor. Topa vuruşu çok yanlış. Her gün yarım saat antrenman yapsa, bir kaç aya şutlarını bayağı geliştirir. Oyunculara özel antrenman yaptırmak da hocanın işi. Sadece futbolcuyu suçlamamak lazım.

Ömer kalitesi sınırlı biri olsa da, maça hareket katıyor. Saklanmıyor. Sürekli top istiyor ve topu aldığı anda rakip kaleye doğru gitme niyetinde. Verdiği anda da koşuya devam edip alan açıyor. Bu çok önemli. Şans almaya devam etmeli. Kenarda oynayacak tekniği yok. Dar alanda çalım yeteneği yok. Geniş alanda iyi dönüp adam geçiyor ama çizgide adam geçmek çok daha farklıdır. Ömer’de o kalite yok. Bu nedenle oynayacaksa ortada oynamalı.

Seri her türlü oynamalı. Bugün defansın önündeydi ama yüzde yüz Belhanda’dan daha çok 8 numarada oynamayı hakediyor... ileriki maçlar için konuşuyorum. Kendine gelince daha da iyi olacak. Güzel top çevirdi. Ondan tek beklentim biraz daha dikine oynaması.

Ahmet gayet iyiydi. Güzel işler yaptı. Bu kadar süre oynamadıktan sonra kendini hazır tuttuğu için tebrik ederim.

Lemina’yı çok beğendim. Fit oldukça performansı da artacaktır. Kendisinden çok umutluyum.

Luyindama’yı da beğendim. Tek eleştirim uzun top oynamayı bırakmalı. O top tekniği yok. Sene başından beri Babel’e doğru uzun top oynuyor. Başarı yüzdesi çok düşük olmalı. Biraz daha akıllı oynaması lazım.

Muslera’ya çok iş düşmese de kalede güven veriyor. Yer tutması çok iyiydi.

Gol yemedikleri için, son 15 dakika baskı yemedikleri için tebrikler. Takımın tamamen geri çekilmesinden korktum ama neyse ki, böyle bir şey yapmadılar. Takım takım gibi oynadı. İyi değildik ama sahada jogging yapan, saklanan, sahtekar oyuncu yoktu. Babel’i eleştirsem bile o bile diri olduğu dakikalarda defansa yardım etti.

Geri
Üst Alt