Bugün beni sevindiren nokta bireysel olarak katkili oynayan oyuncular vardi Babel, lemina cok iyiydi, seri, andone, ömer. Jimmy de fena isler yapmadi girdikten sonra. Ama genel olarak takim halinde tabiki tatmin etmedi beni. Oyuncularimiz son toplari daha iyi degerlendirmeleri gerekiyor.

Oynanan oyun kotuydu evet, hucumda yine kisirdik evet ama en azindan mucadele vardi, en azindan one gecip skorun ustune yatmayan bir takim vardi. 2-0 dan sonra da hep hucumu dusunduk top yine bizdeydi. Ilk yariya kadar bi sekilde iyi kotu puanlari toplayip farkin acilmasina izin vermememiz lazim. Ikinci yarida degisen beklerle ve belki feghouli falan form tutarsa sampiyon olma ihtimalimiz olur. Bu transferler bize ders olsun. Fizigi ve karakteri saglam oyuncu almamiz lazim once.

Lemina bugub 90 dakika oynadi boyle 4 ve ya 5 mac daha oynarsa tempo kazanir ilk yari iyiydi 2. Yari doğal olarak dustu Tempo kazanirsa takimi tek basina tasiyacak bi adama benziyor

Bu rizeyi alanya ile başak 5 lik yaptı hoca bu oyundan nasıl memnunsun? Hayatımda ilk kez hocayı bu kadar çaresiz görüyorum bu takım top filan oynamadı kimse salak değil yapma hocam yapma.

tudoru kovdurmak ıcın totem yapmıstım renktaşım.

Sneijderi nasıl kovduysa hala kinim taze iyi olmus kovuldugu.

bugun ki futboldan sonra hocamızın destekcisiyim

Peki @Berkay Saraçoğlunun haberi var mı ? eminim buyuk hayal kırıklığı yaşadı

Geri
Üst Alt