Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.491
- 59.065
- 4.758
Tudor kovulunca avatarını terim yapman enteresan .totem mi yapıyonBişeyide begenın be kardesım terım gıtsın dıye elestırecek yer arıyosunuz :=)

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor kovulunca avatarını terim yapman enteresan .totem mi yapıyonBişeyide begenın be kardesım terım gıtsın dıye elestırecek yer arıyosunuz :=)
tudoru kovdurmak ıcın totem yapmıstım renktaşım.Tudor kovulunca avatarını terim yapman enteresan .totem mi yapıyon![]()
Emre Morunda pozisyonu var haksiz etmeyelim
Sonucta pozisyonYeni havalimanına gönderdiği mi hocam![]()
tudoru kovdurmak ıcın totem yapmıstım renktaşım.
Sneijderi nasıl kovduysa hala kinim taze iyi olmus kovuldugu.
bugun ki futboldan sonra hocamızın destekcisiyim
@Berkay Saraçoğlu beraber bu ıslemı yaptık oda avatarına hocamızı koyacak bugunden sonra hocayı desteklıyecekPeki @Berkay Saraçoğlunun haberi var mı ? eminim buyuk hayal kırıklığı yaşadı
Emrenin messi dönüşü devaminda kalecinin üstünde kalan şutunu gördüm. Andonenin kafası dediğin emrenin kornerindeki mi? Akan oyundan bahsettim renktaş. Emre de cok iyi kesti orada, eger ondan bahsediyorsanEmre Morun daha tasa vurdugu ve Andonenin kafasi pozisyon degil mi?
Falcao?Muslera
Sener Luyindama Marcao Nagatomo
Lemina Seri Nzonzi Ömer Bayram
Falcao Andone
4-4-2 böyle oynanmali
@Berkay Saraçoğlu beraber bu ıslemı yaptık oda avatarına hocamızı koyacak bugunden sonra hocayı desteklıyecek
ne sandınız kulubun efsanesını yedırırmıyız :=)
:=)) ne yani Fatih Terim bazılarının tekelinde mi bizde sevemezmiyiz...Yer mi bunu terimciler Recep admirim. Neyse takipteyim...
:=)) ne yani Fatih Terim bazılarının tekelinde mi bizde sevemezmiyiz...
Bu kulube 8 sampiyonluk sayısız kupa kazandırmış hocayı kolay yedirirmiyiz burdaki trollere