Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Yok ben seni destekler bir mesaj yazdımDediğim şeyle ne alakası var.kırmızıyı haketmiyor mu dedim 50 defa haketti
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ben seni destekler bir mesaj yazdımDediğim şeyle ne alakası var.kırmızıyı haketmiyor mu dedim 50 defa haketti
Dizle verilen geri pas değilmiş az önce baktım kurallaraDiziyle verilen topun geri pas olduğunu bile bilmiyordur bu torpilli
Kural belden yukarısı degilmiydi yav. Bilemedim altan. Galatasaray bana futbolu unutturdu gerçi yamuluyor olabilirimpenaltı hafta boyunca bize neden penaltı vermiyorlar diye ağlamanın sonucu fakat o geri pasda bişey yok sanırım.
baldır diz vs den yukarısı geri pas diye geçmiyor diyorlardı yıllar evvel sonradan değiştimi bilmiyorum tabi
KotuFener nasıl izleyemiyorum?
tepkileri görünce bende pek emin olamadım dediğimdenKural belden yukarısı degilmiydi yav. Bilemedim altan. Galatasaray bana futbolu unutturdu gerçi yamuluyor olabilirim
2019-2020 futbol oyun kuralı madde 12Ligi bitirdiler el birliğiyle
Demekki palabıyık benden iyi biliyor futboluDizle verilen geri pas değilmiş az önce baktım kurallara