SL 19/20 H:11 | Fenerbahçe 3-2 Kasımpaşa | MS | 8 Kasım

Bitik Fenerbahçe'ye maç nasıl verilir. Rezil kepaze oynayan Fener'in yardımına amatörce penaltı yaparak Sadiku yetişti üstüne birde kırmızı kart gördü. Maç biter 3 puan Fener'in.

Penaltiyi bile 2 ser 3 er veriyorlar adamlara ahaha

Reisin şikecilerinin yine reisin takımına karşı oynadığı ve reisin hakemlerinin yönettiği harika bir oyun. Ne oyunu oldudğunu söylemiyorum ama.

2 penalti ve üste kirmizi kart helal olsun

rakip pasa ve hakem ali palabiyik

su mactan ümidi olanlar vardi

cogu ic saha maci böyle gececek zaten

Bir takım oynadığı 10 maçın 7sinin ilk yarısının sonunda gol atar mı ya bu nedir böyle ilginç bir istatistik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadımpaşalıların bazıları da resmen baltalıyor takımı
Ceza sahasında top önünde zıplıyor topa hamle dahi yapmıyor gol atmak için

Puan alabileceği maçı verdi k.pasa
Herkesde biz değil 10 kişi takımdan 2 gol yesin.

Fb’nin bu sezon en etkili oyuncusu Ali G.tbiyik.

Vedat denilen çemcük agizli habes maymunu bile G.tbiyik kadar etkili degil.

Ali bu maça boşuna verilmedi Kasımpaşa mal bir takım kırmızı verilmesi tamamen fenerin çok gol atması için

bu palabiyik saha ortasinda kalp krizi gecirirse üzülmem. halay cekerim

O top sadikunun vucudune gelmiyo mutdu zaten
Herif kendini korumak icin kolunu acti
Ilki zaten yalanin onde gideni

Dalga geçtiğimiz hak adam geçmeyi deniyor olmadı faul alıyor, bizim japon haftalardır al gülüm ver gülüm yapıyor üstüne gol yediriyor

Asıl acizlik Ali Koç okadar caresizki Kasımpaşa gibi mal bir takımı yenmek için bile özel hakem istedi

Gerçekten hakem konuşmaktan nefret ederim ama Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan’ın yönettiği her maç şaibelidir. Fırat ve Cüneyt bunların yanında Collinadır. Özellikle Palabıyık çok ama çok sinsi bir hakem çıkarıp istatistiklere bakın yeterli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergenede 4 mac vermişler bunların maça denk geliyor. Hep tesaduf herhalde bunlar

Bu mal hakemin araştırılması lazım diyecem de mhk başkanı mamasını K.O.Ç. tan kazanıyor diyorum ve susuyorum...

falcao bu sezonu 7 maca bile cikmadan tamamlar

vedat 7 gole ulasmis

müzmin sakatlari, yaslilari ve bitikleri tek bir takimda toplayip anca pes ve fifada is yapacak kadro kurarsan olacagi bu.

Geri
Üst Alt