Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu hizli cevirmedigimiz icin rakibi tehdit edemiyoruz cogu zaman. Atletik oyuncular tercih edilmeli. Kilit pozisyonlarda bu kadar agir futbolcularin olmamasi gerekir.Mariano, Nagatomo, Babel, Belhenda yerine 4 tane hızlı, dinamik oyuncu alınmalı. Kanatlar biraz kıpırdanınca pozisyon da gol de buluyorsun zaten bu ligde.
Ne diyor eziğin önde gideniEmre bol allah belanı versin senin yolda görsem suratına tükürürüm
Mehmetten çift yönlü ortasaha yapılabilir işlenerek ama berat ön liberoDa daha dengeli. Çocuğun müdahalelerini pozisyon almasını beğeniyorumMehmet ozcan alinabilir
İlk yarıdaki oyun kümede kalırmış 2. yarıdaki oyun küme düşermiş. Kendi takımına bakmıyor yavşak
Tanımıyorum kardeşi ama sen iyi diyorsan iyidirMehmetten çift yönlü ortasaha yapılabilir işlenerek ama berat ön liberoDa daha dengeli. Çocuğun müdahalelerini pozisyon almasını beğeniyorum
Terimciler cikti ortaya yarin psgden 6,8 Gol yersek baska bi anadolu macinda yine ortaya cikarsiniz.
11 macta herhangi bir hocayi bosver klubun caycisi bile 19 puan toplayabilir, en azindan takima bir kucuk katkisi olurdu. Terim aksine her mac dahada kotu duruma soktu takimi, avrupa hedefi olan takim simdi ilk 5 icin oynuyor.
Fener alırsa şaşırmam veya bjk.Tanımıyorum kardeşi ama sen iyi diyorsan iyidir
Kasımpaşa maçını izlediğinde 'ne düşünmüş bu g.t lalesi.İlk yarıdaki oyun kümede kalırmış 2. yarıdaki oyun küme düşermiş. Kendi takımına bakmıyor yavşak
Bu yolun sonu şampiyonluk
galibiyet sende morfin etkisi yapmış gibi reis. klasına yakısmadı. kanma bu tip galibiyetlere mert çetine kadar sövmeye devamKadromuz okadar genis ki her türlü iyi sampiyonluga rahat yetecek bir malzemeye sahibiz. Bugün 11 baslayanlarin haricinde Donk, Linnes, Sener, Taylan, Jimmy, Emre M. ve Falcao gibi oyuncularimiz var. Mariano, Nagatomo, Babel gibi el frenlerine ihtiyacimiz yok. Onyekuru + Linnes + 1-2 oyuncu yeterli.