⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

muslera
lemina luyindama ahmet emre
emre taylan ömer jimmy
andone adem

su kadronun cikmasinda fayda var bence. en azindan mücadele ederiz. muhtemelen handikap yapar bu kadro

Bende çok isterim ama daha geçen toplantıda Taylan'ı böyle bir maçta sahaya atar mıyım ben diyen adamın şu maçta sahaya sürme ihtimali yok. Emre Mor ve Taşdemir'i sahaya atarsa dua edecek pozisyondayım. Ve fb den daha iyi kağıt üzerinde şu kadro bile ligde zirveyi zorlar.

Taylan'i bosuna kadroya yazmayin kac kez izlediniz Taylan'i? Bu kaos ortaminda Taylan'i oynatmak ne kadar dogru? + Daha cok genc 24 yasinda, 27 olsun anca ozaman oynayabilir.

Taylan'i bosuna kadroya yazmayin kac kez izlediniz Taylan'i? Bu kaos ortaminda Taylan'i oynatmak ne kadar dogru? + Daha cok genc 24 yasinda, 27 olsun anca ozaman oynayabilir.
kaos ortamini yaratan sürekli oynatilan CESETLER.

gitsin marianosunu nagatomosunu oynatmaya devam etsin

3-5 maca kalmaz istifa eder gider

Bende çok isterim ama daha geçen toplantıda Taylan'ı böyle bir maçta sahaya atar mıyım ben diyen adamın şu maçta sahaya sürme ihtimali yok. Emre Mor ve Taşdemir'i sahaya atarsa dua edecek pozisyondayım. Ve fb den daha iyi kağıt üzerinde şu kadro bile ligde zirveyi zorlar.
mariano nagatomo feghouli belhanda babel gibi isimleri görmeye dayanmiyorum artik. saygisiz ve karaktersizler ordusu elbette mac alamaz.

Eger bu maci alamazsak Basak macinda 90 dakika boyunca o oynayacak rezil topcular ISLIKANMALI.

Bu belhanda ve feguli deyyuslari yaz transfer doneminde gitmek istiyordu.ikisinede arap kuluplerinden teklifler vardi.birine 13 milyon euro birine 9 milyon euro bizim basimizdaki bunak bu ikisinin gitmesine de engel oldu malesef.simdi kis transfer doneminde satmaya calisacaklar 2milyon 3milyona vallahi bu iki copu 1 milyona satin opunde basiniza koyun simdi akilsiz herifler

Pembe kafalı tosbayı oynatmayın be.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

F İ K R İ M İ Z
D E Ğ İ Ş M E D İ.

K A R A K T E R S İ Z S İ N İ Z!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Direkt toplar, çalımlar, şutlar, ortalar, kontralar..

Mariano senin o isabetsiz ortalarini görmek istemiyorum artik. Defol. Malesef Şener de sakat. Kim oyniyabilirki sag bek. Su rezil oynamasinda.

Geri
Üst Alt