⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

yine çift stoper tek forvet ile çıkmaz umarım

Hazırlık maçları dahil 20 küsür maç yaptık sanırım ama hala taktik nasıl olmalı kimler oynamalı diye konuşuyoruz yok abicim bu takımdan bir yol olmaz böyle plansızlık düzensizlik disiplinsizlik boşvermişlik gevşeklik hayatım da görmedim.

Bu takımın başında kim var dingonun ahırına dönmüşüz ya bu akşam antepten 3 gol bekliyorum ki günlerin de olurlarsa 4-5 tane bile rahat atarlar bize

Bizim takımda malesef umudumu yeşertecek tek bir olay bile yok

Eger akillarinda taraftar arkamizda her an olmali gibi bir dusunce varsa hepsi bilsin ki sevinmek icin sevdik ve iyi gun taraftariyiz.

Andone, Lemina, Mor, Ömer
+
2 Genç oyuncu (Lus ve Kol olabilir)

Eger akillarinda taraftar arkamizda her an olmali gibi bir dusunce varsa hepsi bilsin ki sevinmek icin sevdik ve iyi gun taraftariyiz.

Sevinmek için sevmedik diyen tinercileri tutabilir.

Doğru bir yorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç günü ve forumda bu başlık zirvede değil.sabahlara kadar nöbetler tutarak ne güzel de beklemiştik oysa bu sezonu.takim o kadar berbat top oynuyor ki...bu akşam tercihimi belki ilk defa premier ligden yana kullanacağım, Galatasarayımın maçı varken.izleyen renkdaşlara sabırlar diliyorum.bu kirli düzende,herşeye rağmen armanın galip geldiği maç olur umarım.

İyi futbol oynayarak kazanacağımız bir maç olur umarım , aksini düşünmek dahi istemiyorum artık , Ömür törpüsü gibi bir sezon .

vallah babeli aka Mr el fern görmek istemiyorum, von mu zor emre ve feghouli yi oynatmak

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt