⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

demekki neymiş takımın sorunu sol bek nagatamo ve orta sahaymış demekki neymiş o yere göre sığdıramadığınız oynamadı diye hocaya salladığınız nzonzi kağnının önde gideniymiş ve o seri denen kazma yerine feg oynarsa ortasahada ve bizim takım çok değil ya bir tık iyi oynarsa geleni gideni hoplatırmış

zor öyle geleni gideni hoplatmak. bu oyunda istikrar sağlanabilecek mi, burası önemli. ayrıca ben asla şu taktik 1-2 hafta tutsa bile fatih hocanın bununla devam edeceğini düşünmüyorum. yine saçma sapan şeyler sokup batıracak potansiyeli olan taktiği bu bir gerçek.
gaziantep'te korkak oynamıyor ilerde karşılıyor bizi, kapansalar o kilidi açmamız çok daha zor olur.

demekki neymiş takımın sorunu sol bek nagatamo ve orta sahaymış demekki neymiş o yere göre sığdıramadığınız oynamadı diye hocaya salladığınız nzonzi kağnının önde gideniymiş ve o seri denen kazma yerine feg oynarsa ortasahada ve bizim takım çok değil ya bir tık iyi oynarsa geleni gideni hoplatırmış
Feg hariç doğru

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre ve Ömer baya iyi.Lemina yı beğendim.Adem çalışkan ama verimsiz.Görüldüğü üzere eli şeyinde dolaşan oyuncu grubu olmayınca ortaya güzel 1 şey çıkıyor.Mariano yerine şener olsa idi dahada iyi bir oyun olurdu.
hocam devre arasında banko sol ve sağ bek alınacağından eminim ama emre taşdemir sakatlanmazsa ve eski fiziki gücüne dönerse Bursadaki ilk yılına yani sağlam gelen Emre Akbaba ve alınacak onyekuru tarzı bir yiğit ve İnşallah sakatlanmayacak bir falcao ile lig için gayet yeterli bir kadromuz olucaktır

4lu savunmada emre oynayamaz yalniz
şener dısında 4lü savunmada oynayabilecek herhangi bi bekimiz yok. şenerde idare eder enfazla.
4 lü savunmaya dönunce ölü bekleri iyice gömüyoruz ortasaha zayıflıyor kanatlarda iyice etkisiz oluyor. üstüne birde tek forvetle cıkınca ızdırıp qeyfi

Kaç kere yazdım, N’Zonzi bize bir şey katmıyor! Oyunumuza hız katmasını engelliyor.

Bizlik bir oyuncu değil. Box to box alıştık, box to box olması lazım artık.

Gidebilir devre arası, Seri’de öyle.

Aradığımız herifler değil.

Deplasman maçlarında bu 3-5-2 kafama yattı. Falcao-Adem ilerisi ve Mariano'nun yerine Linnes'in veya dinamik bir bekin gelmesi ile çok daha iyi oluruz.

Feghouli'nin bu takımda form tutması çok önemli. Biraz debelenmesi ile takımın kalitesi artıyor. Gol atmasına rağmen hala kötü ama en azından ''umrumda değil'' havasında değil.

Bu Antep nasil 15 puan toplamis? Gecen yilki Antalya gibi topladilarsa bilemem

Rıdvan Dilmen: "Papy Djilobodji'nin Adem'e yaptığı harekete kırmızı kart çıkması lazım."

Lemina , Ömer , Emre fark yaratti.

Feghouli, Babel, Mariano da olmazsa iyi olur.

Andone kiralik sozlesmesi bitince yallah köyüne.

Geri
Üst Alt