⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

yav lucifer rıdvan işte takılmayın

asporda ayni seyi tartisiyor hepsi penalti diyo :asd:
ulan topu yumrukluyor muslera havadayken adam musleranin kollarina giriyor muslera yere duserken adamida indiriyor :asd: saka gibi gercekten
orada da emre bol mu var reis
yav herifler bu geçen senede bizi o kadar doğradılar hakemler şöyle kral böyle kral dediler son haftalarda ise o zaferleri zehir etmek için hakemlere salladılar. rakipleri etkilediler kışkırtılar.enbasitinden dün kullandıkları 2 penaltıyı veya kasımpaşalı oyuncunun topu alıp hakeme verirken alın hocam başlayın demesini hiçbiri konuşmaz.

orada da emre bol mu var reis
yav herifler bu geçen senede bizi o kadar doğradılar hakemler şöyle kral böyle kral dediler son haftalarda ise o zaferleri zehir etmek için hakemlere salladılar. rakipleri etkilediler kışkırtılar.enbasitinden dün kullandıkları 2 penaltıyı veya kasımpaşalı oyuncunun topu alıp hakeme verirken alın hocam başlayın demesini hiçbiri konuşmaz.
emre bol reis var evet :asd: musleranin o positionda topa dokunmadigini iddia ediyor bide :asd: :asd: ulan

2 dk bile konusmadilar altayin tekmesini bu herseyi anlatiyor zaten ama bariz muslerayi yapilan faulu penalti olarak tartisiyorlar 15 dkdir

O kadar takip etmiyorum ki bugün maç olduğunu unutmuşum.

Çok şükür, kritik virajı atlattık. Ben bu sezon ikinci defa keyif aldım (1. Rize ilk yarısı). Milli arayı iyi değerlendiririz umarım.

Hocam kimi oynatacaksan oynat ama yeterki sabit bir oyun şablonumuz olsun. 3-5-2 iyidir iyi

3 5 2 doğru kullanıldığında dünyanın en iyi sistemidir. Yeterki stoper, orta iç ve bekdeki adamların tempo yapabilen isimler olsun.

Bir kere nicelik olafak stoperde 1 adam fazlasın, göbekte 1 adam fazlasın, forvette 1 adam fazlasın.

Stoperdeki 3lünün iki kenarında tempolu stoperler, orta göbekte sağ iç ve sol içte 2 tempolu adam, kanat beklerin sürekli gidip gelcek, forvetteki 2 liden biri tempolu olursa. Bu sistem müthiş işler.

Geri
Üst Alt