⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Nagatomo
Selçuk-N'zonzi-Ömer
Feghouli-Adem-Emre Taşdemir
3-5-2 de olabilir.Nagatomo Visca'ya geçit vermedi.Emre'nin savunması iyi değil.Başakşehir de rotasyona gidebilir.Arda oynarsa şaşırmam..

Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Nagatomo
Selçuk-N'zonzi-Ömer
Feghouli-Adem-Emre Taşdemir
3-5-2 de olabilir.Nagatomo Visca'ya geçit vermedi.Emre'nin savunması iyi değil.Başakşehir de rotasyona gidebilir.Arda oynarsa şaşırmam..

Selçuk hariç uygundur.
Belhanda oynasın daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Donk - nzonzi - marcao
Mariano - belhanda - seri - ömer - emre.t
Adem - fegh

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmed'i 2 mactir iyi oynarken niye kestin?Hele de Luyindama sakatken.

Selcuk oynayacagina saga Mor'u al.Ortada Feg olsun veya Seri de var.Niye Selcuk oynuyor?
Crivelli'yi durdurması için Donk oynamalı.Ne Seri'yi ne N'zonzi'yi ligde oynatırım.Bu 2 futbolcu da kiralık.Şampiyonlar Ligi için gelmişler.Feghouli de formunda..

Crivelli'yi durdurması için Donk oynamalı.Ne Seri'yi ne N'zonzi'yi ligde oynatırım.Bu 2 futbolcu da kiralık.Şampiyonlar Ligi için gelmişler.Feghouli de formunda..

Ne diyon yaw?Nzonzi'yi demin kadroya yazmissin simdi de ligde oynatmam diyorsun.Feg'i cikar da demedim.

ahmet caliki kesmekde ne bileyim sonra kimse hak mak demesin ahmet calik o formayi giymeyi hakediyor bu mac baska soze gerek yok
kimsede fegi orta sahaya koymamis adam gecen mac gayet iyidi orta sahada

milli maclarda sadece futbolcular zarar etmemis anlasilan

Luyindama oynasa Donk'u N'zonzi'nin yerine yazardım.Feghouli'yi kanatta oynatmak varken niye oraya yazalım?
Feg cunku kanatta iyi oynayamadi bir turlu bu sezon gecen mac orta sahada gorev alirken iyi oynamisti. Iyi oynayan Ahmet Caliki niye kesdin Donk mu duruduracak donkuda yazda Nzonziyi niye defansa yaziyorsun?

Muslera
Mariano - Ahmet - Marcao - Emre
Nzonzi - Ömer - Seri(Jimmy)
Feg- Adem- Mor

Feg cunku kanatta iyi oynayamadi bir turlu bu sezon gecen mac orta sahada gorev alirken iyi oynamisti. Iyi oynayan Ahmet Caliki niye kesdin Donk mu duruduracak donkuda yazda Nzonziyi niye defansa yaziyorsun?
N'zonzi'yi orta sahaya yazdım.Defansta ise Crivelli'ye karşı sert bi oyuncu oynatılmalı.Luyindama oynasaydı Donk'u N'zonzi'nin yerine yazardım.Kanatta Emre mi oynasın?

N'zonzi'yi orta sahaya yazdım.Defansta ise Crivelli'ye karşı sert bi oyuncu oynatılmalı.Luyindama oynasaydı Donk'u N'zonzi'nin yerine yazardım.Kanatta Emre mi oynasın?
Yok karsim seni cagirmayi dusunuyordum yoksa @Demir P. Baş hazir duruyor

Selcuk orta sahada oynayacagana evet Emre Moru tercih ederim skora gore degistirirsin Selcuku gerekirse daha defansif hal almak icin ama macin basinda Selcukla baslamak sacmalik.

Neredeyse 11 çıkaracak adam kalmadı.3 puan bekliyordum bu maçtan şimdi zora girdi.Bu kadar sakat vermek hayra alamet değil.

Yok karsim seni cagirmayi dusunuyordum yoksa @Demir P. Baş hazir duruyor

Selcuk orta sahada oynayacagana evet Emre Moru tercih ederim skora gore degistirirsin Selcuku gerekirse daha defansif hal almak icin ama macin basinda Selcukla baslamak sacmalik.
Emre'yi Beşiktaş maçınının 2.yarısında izledik.Selçuk yedekte dursun diye mi takımda?İç saha maçlarında Selçuk rahat oynar..

Geri
Üst Alt