- 26 Ocak 2013
- 24.973
- 16.601
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamanlar pek dikkat edilmiyordu.Hatirlarsiniz. 2001 kupa macinda feneri 1 4'de 4 4 mu ne yapmistik, sonra penaltilarla elenmistik. Veya 2 4 iken 4 4 yapmistik. Neyse, o seri penalti atislarinda Rustu'nun cogu kurtarisi hep ondeykendi.
Bakacagim ama Rustu cok bariz ondeydi o zaman.O zamanlar pek dikkat edilmiyordu.
Taffarel de öne çıkardı çoğu zaman.
Usa94 finaline bak ya da Arsenal finaline bakabilirsin.
Gscimbom mobil
Rize maci da varBunlar daha sivas ve bjk ile oyniycak.
Serdar hicbir zaman kötü degildi ki. Ama habire sakatlanixordu pezo
Orasi ayri konu tabi. Emrenin yaptigi mesela sak diye cifte sariydi yemedi+ dengesiz hareketlerine fenerde müsamaha gösteriyorlar. Bizdeyken yapıştırıyorlardı direkt faul, penaltı, kart vs.
Hakem kusursuz falan değildi. Emre'yi 2. sarıdan atsaydı adam gibi adammış derdim ve muhtemelen kalan 25 dakika sürede göztepe kör topal olsa da golü bi şekilde bulurdu.
VAR hakemi kimse, işte onu övmeliyiz.
Ne demiş renktaşVedatin aciklamasi tam forumdaki mal arkadaslarin atlayacagi turden bir tuzak. Basligini acin da icimizdeki sazanlari gorelim derim.
Tsekkürler. Hakem tam bir orman cocuguyduHakem kusursuz falan değildi. Emre'yi 2. sarıdan atsaydı adam gibi adammış derdim ve muhtemelen kalan 25 dakika sürede göztepe kör topal olsa da golü bi şekilde bulurdu.
VAR hakemi kimse, işte onu övmeliyiz.
5-6 hafta surecek bir sakatligim vardi doktorlar sayesinde oynayabildim, kucuk agrilarim da vardi ama cok fedakar oldugum icin yine de oynadim demis.Ne demiş renktaş
İlk yarı 5 puanın üzerinde fark yemezsek bizim olma ihtimalimiz yüksekFener de bitti bu sene şampiyon olacak takım sürpriz demek ki gerçi başlangıçta Fenerin de şampiyon olması sürprizdi ama bakalım.