⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Bjk-kayseri
Basak-antalya
Goztepe-fb

Beşiktaş ve başak içeride ligin en les iki takımıyla oynuyor banko 3 puan alırlar.Yenilirsek geçmiş olsun..3 rakibin sırasıyla 6,6,5 puan gerisine düşeceğiz.. Fener zor ama kazanırsa onların da 5 puan gerisine düşeceğiz.. O kadar kritik mac...
Beraberlik alırsak en azından ts ile 3 puanlık farkı korur ve diğer takımlara biraz daha yakın oluruz ve bir nebze özgüven kazanırız..
Üstelik 2 hafta üst üste içlerdeyiz daha sonra biraz nefes alabiliriz...

Şu an köşeye sıkışmış boksör gibiyiz bir şekilde yırtmamız lazım..

Fatih terımın son macı
ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Bjk-kayseri
Basak-antalya
Goztepe-fb

Beşiktaş ve başak içeride ligin en les iki takımıyla oynuyor banko 3 puan alırlar.Yenilirsek geçmiş olsun..3 rakibin sırasıyla 6,6,5 puan gerisine düşeceğiz.. Fener zor ama kazanırsa onların da 5 puan gerisine düşeceğiz.. O kadar kritik mac...
Beraberlik alırsak en azından ts ile 3 puanlık farkı korur ve diğer takımlara biraz daha yakın oluruz ve bir nebze özgüven kazanırız..
Üstelik 2 hafta üst üste içlerdeyiz daha sonra biraz nefes alabiliriz...

Şu an köşeye sıkışmış boksör gibiyiz bir şekilde yırtmamız lazım..
oyuncularin ve teknik ekibin umrunda oldugunu sanmiyorum bu hesaplarin. ts macindan sonra ligde kiminle oynayacagimizi bile bilmiyorlardir.

Hakem cuneyt cakir olur macin berabere bitmesi icin elinden geleni yapar

Muslera
Mariano Ahmet Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Lemina
Feghouli Adem Jimmy

Muslera
Ahmet Donk Marcao
Mariano Nzonzi Lemina Nagatomo
Belhanda
Feghouli Adem​

Bence kim olursa olsun beraberlige oynatir.kimse ihale almak istemiyor puan durumu su sekilde oldugunda.

Bende oyle dusunuyorum bu yuzden birilerinin el atacagini dusunuyorum

Göksel serefsizi albayrak’i da susturdu belli ki yaris kizisana kadar devre disi kalacak albayrak

Bende oyle dusunuyorum bu yuzden birilerinin el atacagini dusunuyorum

Göksel serefsizi albayrak’i da susturdu belli ki yaris kizisana kadar devre disi kalacak albayrak

Albayrak Falcao mevzusundan dolayi Terim'den zilgiti yemis de olabilir.Ya dinlenmesi gereken sakat adami etkinlige goturdu ya da etkinlikte adami bizzat sakatladi cunku.

Geri
Üst Alt