- 27 Ocak 2010
- 132.098
- 97.130
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam Mustafa Denizli kadrosu. 2 tane hücumcu var gerisi bekler stoperler ön liberolar. Bu şekilde net kazanırız gibi duruyor.Muslera
Nagatomo Ahmet Donk Marcao
Lemina Nzonzi
Mariano Ömer Babel
Adem
Sağ tarafı Nagatomo ve Mariano ile kapatmak mantıklı olur. Nwakaeme Mariano’yu karşısında tek bulursa çiğ çiğ yer. Nagatomo çabuk bir oyuncu. Nwakaeme karşısında en dirençli olacak oyuncumuz o çünkü çok çabuk yön değiştirebiliyor ve dönebiliyor. Mariano da sürekli yardıma gelirse, bir nebze etkisizleştiririz.
Oyunun son 20-25 dakikasında Feghouli girebilir.
Bu kadro ile çıkarsak ve oyuncular mücadele ederse, galip çıkarız ya da galip gelebilecek futbol oynarız.
Tam Mustafa Denizli kadrosu. 2 tane hücumcu var gerisi bekler stoperler ön liberolar. Bu şekilde net kazanırız gibi duruyor.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şu cümleyi yazan insan asıl futbol cahilidir..sen kimsin hayırdır..30 kere söylemiş kimse dinlememiş..ya hakkaten kendini bir halt sanıp burada böyle yazanlara ifrit oluyorum..sanki futbolun bilirkişisi profesörü gibi konuşan herşeyi bildiğini sanan nankör şımarık adamlarsınız..ya şu an ki durumu eleştir düşüncelerini yaz geç de bu ne saygısızlık hadsizlik vefasızlık ayıp gerçekten..kaç tane kupa kazandırmış ,başarı kazanmış galatasaraya emek vermiş katkı sağlamış hocaya 35 senedir futboldan ekmek yiyen cahil diyor...böyle konuşan adam galatasaray taraftarı mı şimdi..geçin bu işleri ya..eleştirmek ile saldırmak arasında çok fark var...4 aydir soyluyorum galatasarayin basinda terim gibi futboldan anlamayan .bosuna 35 senedir futboldan ekmek yiyen bir cahil oldugu surece bu sene hic bir buyuk maci kazanamayacagiz diye 30 kere soyledim.hic kimse beni ciddiye almadi.terimin oynattigi futbol futbol falan degil1950 model kaos futbolu.sokak futbolu.kor dovusu futbolu.bruge macinda selcuk ve emre mor gibi iki ceseti oyuna kurtarici diye almasi bunun en buyuk kanitiydi.ben teknik direktor olsam bu ikisi bana bizi oynat sana 2 trilyon verelim dese yine de oyuna almazdim.ama terim bu ikisiyle arasinda nasil bir sevgi varsa takimin ve kendisinin gelecegini yakma pahasina oyuna aliyor ne hikmetse
Vay be nasıl futboldan anlamıyorsa artık 8 şampiyonluğu 1 uefası var 1950 modelle böyle başarılar aldıysa can kurban böyle modele geçen sezon da bu zamanlar böyle yazılar yazılıyordu ama gördük sezon sonunda ne oldu sizin futboldan anlayan hocalarınızı da gördük görüyoruz sen ve senin gibilere rijkaard skibbe tudor riekerink falan lazım ligi 6ç bitirsinler o zaman yeni model futbol izlemiş oluruz4 aydir soyluyorum galatasarayin basinda terim gibi futboldan anlamayan .bosuna 35 senedir futboldan ekmek yiyen bir cahil oldugu surece bu sene hic bir buyuk maci kazanamayacagiz diye 30 kere soyledim.hic kimse beni ciddiye almadi.terimin oynattigi futbol futbol falan degil1950 model kaos futbolu.sokak futbolu.kor dovusu futbolu.bruge macinda selcuk ve emre mor gibi iki ceseti oyuna kurtarici diye almasi bunun en buyuk kanitiydi.ben teknik direktor olsam bu ikisi bana bizi oynat sana 2 trilyon verelim dese yine de oyuna almazdim.ama terim bu ikisiyle arasinda nasil bir sevgi varsa takimin ve kendisinin gelecegini yakma pahasina oyuna aliyor ne hikmetse
4 aydir soyluyorum galatasarayin basinda terim gibi futboldan anlamayan .bosuna 35 senedir futboldan ekmek yiyen bir cahil oldugu surece bu sene hic bir buyuk maci kazanamayacagiz diye 30 kere soyledim.hic kimse beni ciddiye almadi.terimin oynattigi futbol futbol falan degil1950 model kaos futbolu.sokak futbolu.kor dovusu futbolu.bruge macinda selcuk ve emre mor gibi iki ceseti oyuna kurtarici diye almasi bunun en buyuk kanitiydi.ben teknik direktor olsam bu ikisi bana bizi oynat sana 2 trilyon verelim dese yine de oyuna almazdim.ama terim bu ikisiyle arasinda nasil bir sevgi varsa takimin ve kendisinin gelecegini yakma pahasina oyuna aliyor ne hikmetse