⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

belhanda oynamasa feguli onun yerine geçecek fegulinin yerine de emre mor. sıkıntı belhandada

Yenileceğimizden eminim ama Ahmet ve Emre Taşdemir oynamıyor diye eleştiremem onlarda olsa değişen bişey olmaz. Keza Seri,Mor falan konuşmaya bile değmez

Yenileceğimiz o kadar bariz ki maçı izleyesim gelmiyor. Hoca inatla aynı şeyleri deneyip duruyor. Ne umuyor anlamak mümkün değil. Galatasaray'ımın maçı var ve ben de zerre heyecan yok. Takımın bu hale gelmesinde emeği geçenler utansın.

düzelmemiz ici ne kadar yememiz gerekiyorsa o kadar yiyelim. yoksa maci degil gelecegimizi de kaybedecegiz

Bu belhanda nezaman deplasmanda takimini sirtlamista bugun takimina katki verecek. Kadro disi kalsa daha iyi, sahada olmasi bile zarar veriyor takima. Jimmy durmaz bana gore daha cok katki verir, en azindan mucadele eder

soktumun bein'i ts'yi savunuyor sakatlıklardan dolayı avrupayı sallamamış, yedek çıkması doğruymuş hafta içi

biz tam kadroyuz sanki kaç haftadır

reaksiyon göstermemiz gereken bir mac fakat kadroyu görünce sorumlularin hesap vermesi gerektigini düşünüyorum

ts'nin kadroyu pek beğenmedim ilk yarı nispeten rahat geçebilir. Havada yağmurluymuş galiba.

Ben maçı izlemeyeceğim valla. Açıyorum rezil olduğumuzu görüyorum canım sıkılıyor. 19.30'ta Leicester Everton var trtspor'da onu izlerim. Çağlar oynar cenk belki.

muslera
linnes cavanda semih carole
selcuk tolga sneijder
yasin podolski bruma

muslera
mariano maicon denayer linnes
selcuk fernando ndiaye
feghouli gomis tolga

muslera
mariano maicon ahmet nagatomo
belhanda fernando akbaba
sinan eren onyekuru​

trabzonun yeni stadinda 3 macta 3 yenilgi aldik ve su kadrolar cikmisti.

Ya kazanalim, yada teknik kadronun bu gece kovulmasina yetecek kadar gol yiyelim.

Geri
Üst Alt