- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Ömer ve Lemina dışında koşan oyuncumuz yok ya. Şaka gibi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca dersini orenmemis.
Belhanda & Adem > Taylan & Erencan riskini niye almiyorsun
belhanda top oynayabiliyor mu simdi?Takimda 2 kisi var belhanda ve lemina, top oynamayi bilmeyen adamlarla top oynamaya calisiyorlar
Avatarindaki Kolombiya imamini unutma!!
Boş yapmaBu arada takım iyi degil ama kötü de degil.
Bazı postları okuyorum sanki trabzon'dan daha kötüyüz gibi yorumlar yapılıyor.
Forum fenerbahçeli holigan kaynıyor. Fatih terim düşmanlığı ile bunu örtüyorlar belki ama forum fbli holigandan geçilmiyor. üstelik bu holiganlar baya eski üye.
Uzun yıllardır fbli olup bu forumda kalmayı nasıl başarmışlar hayret verici. Okurken postlarını sinir krizi geçiriyorum.
bunu burdan alinTakimda 2 kisi var belhanda ve lemina, top oynamayi bilmeyen adamlarla top oynamaya calisiyorlar
emre mor demeeyin allahinizi seviyorsaniz
sizin benzia daha iyiydi bizim bu belhanda çöpündenTakimda 2 kisi var belhanda ve lemina, top oynamayi bilmeyen adamlarla top oynamaya calisiyorlar
Ben artik desteklemiyorun o Hiyari ilk zamanlar asistin asisti filan yapiyirdu basiyordu kosuyordu. taraftara trip olsun diye kosmuyo bile Hiyar
Takimda 2 kisi var belhanda ve lemina, top oynamayi bilmeyen adamlarla top oynamaya calisiyorlar