⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Yaralı aslan her zaman tehlikelidir

Aslan falan degil kedi bu takim.

Terim'i falan da gectim.Bu takim ne zaman deplasmanda buyuk mac,Avrupa maci veya derbi kazandi?

Deplasmanda son Avrupa galibiyeti 2013 Schalke.Son derbi veya buyuk mac galibiyeti 2015 Trabzon Hamza ile.

Bu sadece futbolla da alakali degil.Kulubun basket subesi de boyle.2016'da Eurocup'ta eleme turlarinda deplasmanda galibiyet alamadan sampiyon olduk.Sonraki sezon Eurolig'de 15 deplasmandan 3 tanesini almistik.Bu sezon ciddi deplasmanlar olan Malaga,Karsiyaka,Tofas,Telekom hepsine yenildi basket takimi.

Evet forum "Galatasaray Trabzon macini kaybeder" diyor ve bu takim da her zaman oldugu gibi kaybedip donecek.Bunu kafana soksan iyi olur.

Aslan falan degil kedi bu takim.

Terim'i falan da gectim.Bu takim ne zaman deplasmanda buyuk mac,Avrupa maci veya derbi kazandi?

Deplasmanda son Avrupa galibiyeti 2013 Schalke.Son derbi veya buyuk mac galibiyeti 2015 Trabzon Hamza ile.

Bu sadece futbolla da alakali degil.Kulubun basket subesi de boyle.2016'da Eurocup'ta eleme turlarinda deplasmanda galibiyet alamadan sampiyon olduk.Sonraki sezon Eurolig'de 15 deplasmandan 3 tanesini almistik.Bu sezon ciddi deplasmanlar olan Malaga,Karsiyaka,Tofas,Telekom hepsine yenildi basket takimi.

Evet forum "Galatasaray Trabzon macini kaybeder" diyor ve bu takim da her zaman oldugu gibi kaybedip donecek.Bunu kafana soksan iyi olur.

Geçen sene de benzer şeyleri yaşamadık mı ?

Bazı kayıplar olacaktır ama rakiplerde puan bıraktığı müddetçe kapama şansımız var.Foruma kalsa 17/18 Gençlerbirliği ve 18/19 Erzurum maçlarında şampiyonluğu bırakmıştık bende sana öyle söyleyeyim o zaman

Bazı kayıplar olacaktır ama rakiplerde puan bıraktığı müddetçe kapama şansımız var.Foruma kalsa 17/18 Gençlerbirliği ve 18/19 Erzurum maçlarında şampiyonluğu bırakmıştık bende sana öyle söyleyeyim o zaman

Ben bu mac ve deplasman ozelinde konusmustum.

Sampiyonluk sansimiz tabii ki var.Ha bence ilk 3'e giremeyecegiz ama sampiyonluga acik kapi birakiyorum fakat Trabzon,Bjk,Basak,Fb deplasmanlarinda veya Avrupa'da deplasman galibiyeti goremeyiz bu sezon ona acik kapi birakmiyorum.

Erzurum'a tamam da Gencler macindan sonra sampiyonluga inanan daha coktu.

el birliğiyle şampiyonluktan koparılacağımız maç.trabzon ağzımıza eder o olmasa bile hakemden kaçış yok. resmen bi bataklığa giriyoruz

ligde top oynayan 3 takimdan biri olan trabzondan puan alma ihtimalimiz yok. ünal karaman zimba gibi takim hazirlamis. terim taktiksiz 11 oyuncuyu sahaya sürerek kenarda durdugu sürece hic bir basari elde edemeyiz.

Gençlerbirliği dedin aklıma bu geldi.Bu adam geçen sene 8 de kapanır 18 de dedi.Bu adama burdakiler niye güvenmez anlamış değilim..

brugge-trabzon-alanya 3 maça sıfır puan ve sıfır gol yazalım! şampiyonluk gitti bari 2.sıraya atalım kendimizi. bakalım sayın büyük imparatorumuz her şeyimiz devre arası hangi transferleri yapacak? manevi evladı belhanda'yı satmaya gönlü razı olacak mı?

:ROFLMAO:saka ettiydim sil diye ama yap bakam bi kadro heralde benimki aynisi + babal yerine adem ile olur? yada Erencan

Soyle bir sey yapmistim

Nzonzi'yi ligde 3 mactir oynatmiyor.Brugge macinda da cezali.Burada da oynamazsa buhar olacak herif cok begenmiyorum ama bu mac oynamali bence.Keza Jimmy de CL listesinde yok.O da en az 30 dk. oynamali.

1 ptmizi alip donelim tertemiz.

62145.jpg

Maç sonu hocamızın açıklamaları ne olur?Ocağa kadar sabredeceğiz.Bilmediğiniz şeyler var.Bazı oyunculara son şanslarını verdik.Futbolcuların geçmişini vb...

sap bekte/kanat bekinde mariano oynayacaksa izlemeye gerek yok wakame şov yapar yine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabaha kadar oynasak gol atamayız.
Ocağa kadar sabretmeye devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ocak'da ne olacak ki?
devrim falan mı bekliyoruz?

el birliğiyle şampiyonluktan koparılacağımız maç.trabzon ağzımıza eder o olmasa bile hakemden kaçış yok. resmen bi bataklığa giriyoruz
bu maca avrupanın en iyi hakemini getirsek maca alacaz yani öylemi,sahada yürüyor bizimkiler yürüyor hakemlere gerek kalmıyor zaten
trabzon gibi tempolu takım otobüs gibi geçecek
mac sonu hocanın konusmalarını bile tahmin ediyorum

Geri
Üst Alt