- 29 Şubat 2012
- 13.305
- 1.264
- 1.328
Han deplasmanda galip geldik,bu deplasmanda galip gelelim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O rol da bende Jimmy yı görmek isterim.Emre Taşdemir yerine jimy durmaz cuk oturur güzel kadro
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Han deplasmanda galip geldik,bu deplasmanda galip gelelim?
Ya da hangi maçta top oynadık da bu maçta oynayalım.
Bomboş, gerçeklikten uzak, tamamen duygusal bir yorum. Ben okudum siz okumayın. Vakit kaybı.50 mesaj okudum 49 u umutsuzluk kokuyor. Sanki Galatasaray değil Boyabat 1868 spor forumu mübarek..
Rakip altı üstü trabzon bizden tek artıları mücadele gücü. Bu akşam o fark da kalmayacak hoca doğru kadroyu buldu ruhsuzlar değil aslanlar sahada olacak artık.
Brugge maçındaki futbol ve mücadele sonucun son dakikada yediğimiz golle beraberlik olmasından ötürü karambole gitti. 12-13 kişiyle oynanacak en iyi topu oynadık bu akşam 15-16 kişiyiz. Dediğim gibi ruhsuzlar yok artık statikler yok...belhanda, babel vs
Aslan gibi mücadele eden aslanların futbol şansı yanında olur kazanırız inşallah.. Gerek başakşehir gerek brügge maçında ortaya konulan performansı önceki maçlardan ayırmayıp skora bakıp mutsuz olanların hamsispor maçından umutsuz olması normal aslında..
Son olarak Galatasaray bir takımıdır 36 yaşımın son akşamında bana güzel bir galibiyet hediyesi vereceğinden zerre şüphem yok...
50 mesaj okudum 49 u umutsuzluk kokuyor. Sanki Galatasaray değil Boyabat 1868 spor forumu mübarek..
Rakip altı üstü trabzon bizden tek artıları mücadele gücü. Bu akşam o fark da kalmayacak hoca doğru kadroyu buldu ruhsuzlar değil aslanlar sahada olacak artık.
Brugge maçındaki futbol ve mücadele sonucun son dakikada yediğimiz golle beraberlik olmasından ötürü karambole gitti. 12-13 kişiyle oynanacak en iyi topu oynadık bu akşam 15-16 kişiyiz. Dediğim gibi ruhsuzlar yok artık statikler yok...belhanda, babel vs
Aslan gibi mücadele eden aslanların futbol şansı yanında olur kazanırız inşallah.. Gerek başakşehir gerek brügge maçında ortaya konulan performansı önceki maçlardan ayırmayıp skora bakıp mutsuz olanların hamsispor maçından umutsuz olması normal aslında..
Son olarak Galatasaray bir takımıdır 36 yaşımın son akşamında bana güzel bir galibiyet hediyesi vereceğinden zerre şüphem yok...
Ertelensin mac.yagmur yagiyomus trabzonda
Icerde 9 puan, deplasmanda 8 puan toplamisiz..Han deplasmanda galip geldik,bu deplasmanda galip gelelim?
Icerde 9 puan, deplasmanda 8 puan toplamisiz..
Allah belamizi vermis zaten. Icerde bile büyük mac almakta güc cekiyoruzMuspcım kasıt etmek istediğim,büyük deplasmanlar.
Allah belamizi vermis zaten. Icerde bile büyük mac almakta güc cekiyoruz
Bu maç sabaha kadar oynansa 4-0 yerine 40-0 falan biter.