⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Seyredemiyorum diye üzülüyordum, anlaşılan günaha girmemek adına hayırlı olmuş...

iyide feghouli ile alakası yok ki. Adam yanındakine pas verirken kaptırıyor. Napsın feghouli gelip şaplak mı atsın
Takımın sahaya dizilişinde de hoca suçu var herkes birbirne uzak niye böyleyiz anlamıyorum. Mariano zaten fizik olarak kötü 3 kere wakaemeyi kovalasa başı dönüyor yrdım yok

Bir gun de bok gibi oynamaya baslamadik. Bir gun de duzelecek te degiliz.

Amma velakin gol yemezsek basaridir. Yalandan da olsa biraz daha disiplin var gibi. Belhanda o pasi vermeyerek buyuk kotuluk yapti. Gol olurdu olmazdi orasi ayri konu ama geldiginden beri hep gamsiz. Kornerde topu on diregi es gecebilmek icin cok cabaladi ama o da rastgele kaleciye gitti. Yani kusanagi adam topa vurmayi bilmiyor. Bekler sefil. Nagatomo bu haliyle nasil oluyor da Emre'den formayi aliyor. Hayret verici bir durum. Mariano hala savruk. Nzonzi moral olarak cokmus sanki. Omer topla gitmek yerine bos kosu yapa daha faydali olacak. Hem de daha az yorulacak. Ama takimda fizik guc sifir oldugundan herkes Omer'I esek gibi kosturuyor. Lemina ile Fegh bir seyler yapmaya calisiyorlar. Defans ikili Hattie ise ha dustu ha dusecek. Adem kayiplarda. Muslera'ya laf yok.

Besiktas macinin aynisi iste o macta da ilk yari pas oyunu oynadik rakip yari sahada kaldik Ama ikinci yari oyundan dustuk ve kaybettik

Trabzon birsey oynamiyor fakat sizce yiyecegimiz basit gol nasil olacak?
A Duran top
B Kaleci hatasi
C Top kaybiyla gelisecek ani atakta

Geri
Üst Alt