⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

bu takım çift forvet oynamalı işte daha ne diyelim Donk oynasın Nzonzi oynasın biri oynasın ama çift forvet oynayalım. defans hattı belli belki sol bek Emre olabilir belki ama geri kalan kadro bu olmalı. orta saha sol ömer sağ jimmy orta ikili lemina seri ileri de adem ve babel en ideali görünüyor

Belhanda ve Feg kafalarında bizi bitirmişler muhtemelen kulüp bulun haberleri doğru
Hoca kangrenleri devre arası kesip atınca bu takım şampiyon olur. Eminim diğer futbolcular da rahatsız belhanda ve feghoulinin oynamasındna. Ben nzonziden net eminim sevmiyor o herifleri

Ta 2 aydır diyorum bu futbolu bizde izliyoruz anasını satayım
Biz eğer adam gibi çalışıp futbol oynayabiliyor olsaydık.
BruggeX2
Beşiktaş
Başakşehir
ve bu maçta firesiz bitirirdik hepsini kazanırdık. Şu takımların alayının açıklarını araştırsak bile yeterdi bize. Takıntılardan vazgeçmemiz gerekir işin özü oynamak istemeyeni def edin gitsin zorla futbol oynatamayız.

Golden sonra iyi oynamadık, yine tembelliğimizden ve her zamanki gibi Marcao'nun gevşekliğinden yediğimiz gole kadar iyiydik. Trabzon golü attıktan sonra korkunç kapandı, Galatasaray-Konyaspor maçına döndü. Bu kadar geri yaslanınca bir topun çarpa çurpa gireceği belliydi. Belhanda'nın vurduğu Sosa'ya çarpsa girerdi, Yuto'nun bacak arasından geçip gol oldu. Ama daha önce kaleyi düşünsek çok daha rahat kaleyi bulabilirdik. Ömer'in kör göze ortaları, Mariano'nun çizgiye yapışması, Zonzi'nin topu 20 metre sürüp 5 metre geri atması derken kaleye adam akıllı yaklaşamadık. Uğurcan'ın çıkardığı top yok şu maçta, bu kadar geri yaslanan takıma karşı daha çok pozisyon bulmamız lazımdı.

Mücadele iyiydi, mücadele Real deplasmanından beri iyi zaten. Ama takımın kalitesinden yararlanma konusunda gram avantajımız yok. Seri girdikten sonra top tutmaya başladık. Madem Belhanda'ya çok meraklısın o zaman 3-5-2 başla, orta sahada hem Seri'den, hem Belhanda'ndan, hem de Lemina'dan yararlan. Zonzi'yi de vasat oynadığı 6'dan çekip stopere al oyunu kolay açalım. Adem dışında görevini her şeyiyle yerine getiren adam yok gibiydi. Helal olsun adam ne sözlerle geldi, takımda saha içi liderine benzeyen tek oyuncu oldu çıktı. Bugün normal şartlarda kalite bir büyük takım buradan galibiyet alırdı, biz büyük takım olmadığımız için beraberlik kötü değil. En azından ligin en zor 2-3 deplasmanından birini daha atlattık. İnşallah haftaya bu mücadelenin yanına hocanın da tıkamamalarıyla kaliteyi de ekleyebiliriz.

Rakibimiz sivas ts fb filan olamaz rahat olun. Tek rakip basaksehir. Uc dort transferle sampiyon oluruz
Sivas devre arası zaten elindeki onları taşıyan futbolcuları kaybedecek. Çünkü sezon sonu mayıs'da bitiyor sözleşmeleri. Devre arası 1-2 bakmadan satacaklar. Sonra sivas zaten düşüşe geçecek.

Bu arada maçta ilk yarıda 5, ikinci yarı 6 olmak üzere toplam 11 dakika uzatma verildi. Maçta benim hatırladığım ekstra birşey de yoktu, neden acaba?

1-1 son atak şansımız var, takım yana ve geriye top çeviriyor. Her şeyin özeti bu.

Böyle yüreksiz, böyle korkak bir takım Fatih Terim’in eseri.

Kalır mı gider mi umrumda değil artık. Eskiden sözleşmesini bitirene kadar kalmasını istiyordum ama Fatih Terim futbol oynatacak kapasitede değil artık. Bu çok net. Kalırsa şampiyon da olabiliriz ama bu kalitesiz ligimiz yüzünden. BJK de son iki üç yılda kalitesizleştiğinden beri ligde rakibimiz yoktu.

Ortalama ve ortalama altı Avrupa takımlarının maymuna çevirdikleri rakiplerimiz karşısında yokları oynuyoruz. Bizim yarı sahayı geçemediğimiz Fener’e karşı , küfrettiğiniz kalitesiz Göztepe oyuncuları pozisyon üstüne pozisyon buluyor. Şaklaban Beşiktaş’a karşı antrenörünü idam sehpasından alıyoruz. Defansı komedi olan Trabzon’a karşı 1-0 geriye düşene kadar yapmış olmak için atak yapıyoruz.

Taktiğimiz yok, oyun aklımız yok. Üç dört oyuncunun ellerinden geleni yapması ile fark yaratmaya çalışıyoruz.

Belhanda ve Feghouli’yi oynatmaya devam et hoca. Bravo sana.

Helal olsun lan size.

Aslan gibi çıkıp savaştınız, biz Galatasaray’ız! dediniz.

Nerede lan maçtan önce Terim’i yerden yere vuranlar!

Hainler sizi.

Taş gibi oynadı takım.

Bu takımı ayağa kaldıracak Terim’dir.
Dalga mi geciyorsun renktas iyi mucadele ettiler ama helallik bi durum yok dogru durust top oynamiyoruz Trabzon bu sefer kaoanmayi tercih etti kapanmasaydi bunkadar cok baskili gorunmezdik

Maça gelirsek
Marcao
Seri
Jimmy
Emre'yi beğendim. Bu geri kalanlar hakkında beğendim veya beğenmedim anlamı çıkmasın bu adamları yorumlamak istedim sadece.

Jimmy gereksiz iş yapmadığı sürece yararlı olur sahanın her yerindeydi son dakikalarda atak yapmamızın en önemli anahtarından biriydi.

Geri
Üst Alt