- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
O aptala geldiği için %100'den %30'a düşüyor otomatikman.Yok ya o pozisyon gol olmustu ne %100u
Haklısın dosdum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O aptala geldiği için %100'den %30'a düşüyor otomatikman.Yok ya o pozisyon gol olmustu ne %100u
NeAma size birşey söyleyeyim:
Fenerbahce uçuyor ve şampiyonluğun en büyük adayı... Kolej takımı gibi... Hakemler zorla durduruyor lig erken kopmasın diye...
Yorulyom artık ya :d ne uğraşacam anlatmakla..anlamiyo millet.ama bundan sonra kendim yazarim
En azindan bazi futbolcularin skora isyan etmesi sevindirici...Lan Allahsızlar bir kez top oynayın bre zındıklar, bir kez ulan. Lanet olası Mariano'nun maç içinde bir tane isabetli ortası olsun artık. Kornerde şöyle Ömer kessin Çalık kafayı vursun gol olsun lan. Kornerden gol atanlara bile imrenir olduk. Yeter lan. Ocak ayını yerim senin hoca. Yeter be. Milyonlarca insanı bu kadar para alıp üzmenize inanamıyorum. İşinize saygınız olsun. Adamsanız şu maçı çıkıp alırsınız. Keline tükürdüğümün hayırsızı, sende bir kez adam kovala lan.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi