- 27 Ocak 2010
- 132.007
- 97.039
- 5.488
Hahaha ulan biz 5 maçta 3 gol atıyoruz.
İlk devrede 3 gol.
Neyse...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 gol mü renktaş hatırlamıyorum milattan önce olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha ulan biz 5 maçta 3 gol atıyoruz.
İlk devrede 3 gol.
Neyse...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen en büyük fenerlisin RecepcimÜstad bana fbli mi dedin
bu muric denen kuduz kopek sakatlandi, 2 haftada geri dondu. bizimkiler masallah 2-3 anca donuyor.
Belhanda koyan fblilerde varBide Muslera fotosu koymuşki dikkat çekmesin.
devreyi 4 te 4 yaparak 32 puanla ve bu febe ve bejekeninb önünde bitirecez devre arası yapacağımız 4 5 sağlam transferle (linnes ve emre Akbayayıda unutmayalım) sezonu 72 puan civarında bitirip 2. başşak cityin 4 puan önünde bitirecez.tese 3alakası yok.Biz tam kadro ile de bir halt oynamadık.Fatih hocayı ne kadar sevdiğimi herkes bilir ama kötuyuz işte AMASIZ bir şekilde.Ha devre arası işler değişir bilemem.
Sen bana kuş iması yaparsan ben de sana senden daha iyi Galatasaraylı olduğumu söylerim. 2 puan şu an için Gs ile Fb arasındaki farkı tam yansıtmıyor. Mesela ben yarın Galatasaray kesin kazanır diyemiyorum. Ama bugün Fenerbahçe kesin kazanır diyebiliyorum. Böyle oynamaya devam edersek bir bakmışsın o fark 8 olmuş anlamazsın.birincisi neye dayanarak benden daha iyi ,Galatasaraylı olduğunu söylüyorsun 2.si açık ara en iyi futbolu oynayan şu şeref yoksunları bizim sadece 2 puan önümüzde buna ne diyceksin (Büyük ihtimalle Hakemler doğradı diyeceksin bence )
@Can Esmer buna cevap vermeliBelhanda koyan fblilerde var
Seni kus olarak tesbit ettik msjlara cevap atmadın bi yanlışlık olduysa Twitter üzerinden iletisime geçiniz forum hayatınız bitmiştirSen bana kuş iması yaparsan ben de sana senden daha iyi Galatasaraylı olduğumu söylerim. 2 puan şu an için Gs ile Fb arasındaki farkı tam yansıtmıyor. Mesela ben yarın Galatasaray kesin kazanır diyemiyorum. Ama bugün Fenerbahçe kesin kazanır diyebiliyorum. Böyle oynamaya devam edersek bir bakmışsın o fark 8 olmuş anlamazsın.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav bizim kötü olduğumuzu 3 yaşında oğlumda görüyor zaten senin sıkıntın o değil komik olma daha fazla.
Haftaya bana göre de maçın favorisi Sivas. Fenerbahçe müthiş futbol oynuyor demiyorum. Gerçekçi şampiyonluk adaylarına göre çok daha iyi oynuyor diyorum. Beşiktaş ve Galatasaray'a göre iyiler. Sivas'ın iyi futbol oynaması lig için bir şey ifade etmiyor. Uzun vadede şampiyon olacakları yok.Bu deplasman karnesi ile fener nasıl olacak ozaman şampi.Madem bu kadar iyiler haftaya yensin Sivasıda görek.Görende muhteşem oynayıp geleni geçeni indiriyorlar sanacak.Fener bu sene 60 puanı geçsin büyük süpriz olur.
Belhandaya benzemiyor
eyvallah kardeşim, fener kazandı bari üzülmek yerine biz de kendimize bir şeyler çıkartalım. 2 gole giriyorumOlur yüklü gir
Açık ofsayttan gol atıyorlar VARa bakılmıyor te allam.