SL 19/20 H:14 | Fenerbahçe 5-2 Gençlerbirliği | MS | 6 Aralık

bu muric denen kuduz kopek sakatlandi, 2 haftada geri dondu. bizimkiler masallah 2-3 anca donuyor.

Çunku senin aldığın adamların bir amacı yok.Falcao bundan sonra top oynamasa da falcao yine falcao.Aynı şekilde nzonzi de

Açık ofsayttan gol atıyorlar VARa bakılmıyor te allam.

Su rakipten gelen top ofsayti bozar kuralinin da acilen degismesi lazim. Topa mudahale etmeye calisan adam rakibe gelmesini engellemek icin mudahale etmeye calisiyo topa,rakibin ofsaytta oldugunu nerden bilecek de birakacak. Velev ki ofsayt sandi rakibi topa mudahale etmeyi birakti ama ofsayt degil pozisyon ve gole giden takima buyuk avantaj sagliyo bu kural.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alakası yok.Biz tam kadro ile de bir halt oynamadık.Fatih hocayı ne kadar sevdiğimi herkes bilir ama kötuyuz işte AMASIZ bir şekilde.Ha devre arası işler değişir bilemem.
devreyi 4 te 4 yaparak 32 puanla ve bu febe ve bejekeninb önünde bitirecez devre arası yapacağımız 4 5 sağlam transferle (linnes ve emre Akbayayıda unutmayalım) sezonu 72 puan civarında bitirip 2. başşak cityin 4 puan önünde bitirecez.tese 3

birincisi neye dayanarak benden daha iyi ,Galatasaraylı olduğunu söylüyorsun 2.si açık ara en iyi futbolu oynayan şu şeref yoksunları bizim sadece 2 puan önümüzde buna ne diyceksin (Büyük ihtimalle Hakemler doğradı diyeceksin bence )
Sen bana kuş iması yaparsan ben de sana senden daha iyi Galatasaraylı olduğumu söylerim. 2 puan şu an için Gs ile Fb arasındaki farkı tam yansıtmıyor. Mesela ben yarın Galatasaray kesin kazanır diyemiyorum. Ama bugün Fenerbahçe kesin kazanır diyebiliyorum. Böyle oynamaya devam edersek bir bakmışsın o fark 8 olmuş anlamazsın.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen bana kuş iması yaparsan ben de sana senden daha iyi Galatasaraylı olduğumu söylerim. 2 puan şu an için Gs ile Fb arasındaki farkı tam yansıtmıyor. Mesela ben yarın Galatasaray kesin kazanır diyemiyorum. Ama bugün Fenerbahçe kesin kazanır diyebiliyorum. Böyle oynamaya devam edersek bir bakmışsın o fark 8 olmuş anlamazsın.

Seni kus olarak tesbit ettik msjlara cevap atmadın bi yanlışlık olduysa Twitter üzerinden iletisime geçiniz forum hayatınız bitmiştir

Yine fenerin kazanmakta olduğu bir maç ve yine burada şampiyon ilan edilmiş elbette her maç puan kaybedemezler illa ki kazanacaklar yani fenerliler bu kadar inanmıyordur şampiyon olacaklarına ölü halimizden sadece iki puan önderler kalan maçları da zor devre arasına kadar yeter ki biz devre arasında gerekli hamleleri yapıp ikinci yarıya girelim o zaman görürüz neler oluyor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz her hafta sakat veriyoruz sağlam adam yok ve forvetsiz oynayan tek takımız ligte fener misal sakat hemen iyileşiyor bizde sakatlanan en az 2 ay

Bu deplasman karnesi ile fener nasıl olacak ozaman şampi.Madem bu kadar iyiler haftaya yensin Sivasıda görek.Görende muhteşem oynayıp geleni geçeni indiriyorlar sanacak.Fener bu sene 60 puanı geçsin büyük süpriz olur.
Haftaya bana göre de maçın favorisi Sivas. Fenerbahçe müthiş futbol oynuyor demiyorum. Gerçekçi şampiyonluk adaylarına göre çok daha iyi oynuyor diyorum. Beşiktaş ve Galatasaray'a göre iyiler. Sivas'ın iyi futbol oynaması lig için bir şey ifade etmiyor. Uzun vadede şampiyon olacakları yok.

Açık ofsayttan gol atıyorlar VARa bakılmıyor te allam.

Rakip oyuncu dokunuyor top Isla'ya geçmeden önce. Geçen yıl BJK'nin yediği gol var, bizim Başakşehir'e Kudrashov'un dokunmasından sonra ofsayt olan Onyekuru'nun golü var. Genelde oynatıyorlar böyle topları. Ligin şu aşamasında biz atsak büyük ihtimal iptal edilirdi ama kurallar o kadar laçka olmuş ki hakikaten Toroğlu usulü açıp kitabı okumazsan kesin bir yargıya varmak imkansız oluyor.

Geri
Üst Alt