Tribünler bomboş. Ben bile gitmedim, hatta zoraki tv başına geçtim. Onca yol git iğrenç futbol izle dön. Bıktım artık

Bizim taraftar en nankör taraftardir şampiyonluk potasına girmeden gelmez tribüne mesela o konuda sikeciler bu sene hep full

Hic sormayin renkdaslar kaderimizde bu gunleride gormek varmis.juventuslari,milanlari,madridleri arsenallari evire evire, cevire cevire,eze eze yenen, onlara yesil sahalara dar eden galatasaray imiz ne hallere dustu.kurdun kusun maskarasi oldu.sosyal medyada sabahlara kadar bizim galatasarayimiz la dalga geciyor adiler.taraftarlarimiz in cogu tuzlasporla , alanyasporla oynarken takim bu ilce takimlarindan fark yiyecek diye korkar oldu.koskaca avrupanin fatihi , 30 milyon taraftari olan galatasaray imiz.yuzbin nufuslu daha 20 sene once kurulan alanyaspordan

Bizim taraftar en nankör taraftardir şampiyonluk potasına girmeden gelmez tribüne mesela o konuda sikeciler bu sene hep full

Valla kusura bakma paşam saat 6’da yola çık 12’de geri dön ne için ruhsuz topçuları izlemek ve yolda eziyet çektiğin yetmezmiş gibi 90 dk eziyet çekmek için...

Nerede oturuyorsan buyur atla uçağa, otobüse gel izle dön. Biletini ben tahsis edeceğim. O kadar taraftarsan.

Fenerin oynadığı futbol bizimkini üçe dörde katlar. Adamlar ilk devrede bizim tüm sezonda girebildiğimizden daha fazla gol pozisyonuna girdi gençlerbirliğine karşı...

Valla ben kendimi kandirmaktan bıktım. Bugün iyi şeyler beklemiyorum. Kazanalim yeter.

Valla kusura bakma paşam saat 6’da yola çık 12’de geri dön ne için ruhsuz topçuları izlemek ve yolda eziyet çektiğin yetmezmiş gibi 90 dk eziyet çekmek için...

Nerede oturuyorsan buyur atla uçağa, otobüse gel izle dön. Biletini ben tahsis edeceğim. O kadar taraftarsan.
Arenaya birkaç defa geldim ama alisamiyene atlayıp çok geldim
Yenildigimiz maçlarda oldu
Taraftar haklı tabiki hepimiz elestiriyoruz ama yinede kaybedilmiş birşey yok destek olmalıyız imkana olan herkes gitmeli
Bende çok kızıyorum ama birsure daha sabır gerekli bence takıma olmuyorsa zaten değişecek hersey

Alanya macinda da bir puan kaybi veya yenilgi olursa siz o zaman seyredin hengameyi.bakalim bizim bahane uretme uzmani nasil bir bahane uretecek bu olasi maglubiyetten sonra.adamin yenilgilere bahane bulmadigi canli varlik kalmadi dunyada.bu seferde aslantepede calisan temizlikcileri suclayabilir.ya siz o koridorlari niye zamaninda temizlemediniz , sizin yuzunuzden takim maglup oldu diye.

Goooll ulan be güzel oldu bu gol.Ofsayt olabilir yalnız.

Geri
Üst Alt