Nzonzi mariano.Ne halta yaradıkları belli değil.Ne defansta varlar ne ofansta.

Golden sonra geri çekilmiyoruz rakip bizi itiyor. Kontra tehditi olmayan önde top tutamayan oyuncularla baskı yersin haliyle.

bu maçta nzonzi ,mariano ve ömer bayram leş gibiler.Ayrıca son pozisyonda donk ve marianonun rezil pozisyon almasıda es geçilmemeli

Son verdiğimiz pozisyonda Mariano kanattaki adama yaklaştı yanlış görmediysem Nzonzi Efecanı görmesine rağmen eliyle işaret ederek o bölgeye gitmedi.Yanlış görmüş olabilirim ama pozisyon alma konusunda oyuncuların büyük eksikliği var.

Çok kırılgan oyun yine ve bu sene geçtiğimiz sınav yok daha bir an önce ikinci golü atmaz isek yiyeceğiz çok belli.

nzonziden daha yavaş bir sözde ön libero yer yüzünde yoktur bence.

Son maçlarda hep kanatsız oynuyoruz zaten aslında kanat hücumu olmayınca rakibin kanatları da yorulmuyor ee adamlar bakıyor ki baskı yok, çıkıyorlar kolayca ileri.

Bir tane baskın kanat olsa rakip bek de çıkamayacak halbuki.

1983'den beri Galatasaray'ı takip ederim

Ben bu kadar yanlış bir planlama görmedim

Yemin ederim saçma sapan bir takım planlaması inanılmaz ya

Yani abartmıyorum GS düşmanı birine versen takım planlamasını o bile şu kadarını başaramaz

Abi bekler öndeki kanatlardan defansif desteği alamıyor o yüzden atağa pek çıkmıyor

Bekler atağa çıkmadığı için oyuna genişlik veremiyoruz

Kanatlar bekler gelemediği için kanatta yalnız kalıyor

Yani akıl alır gibi değil

İyi oynuyoruz sanki ama alanya geçişleri kolay yapiyor.

mariano emekli ol be abicim kazanacağını kazanmışsındır zaten jübilen olsun bu maç sonra defol

Donk yine berbat oynuyor.Her pozisyonda rakipten çok uzak kaldı.Kaç metreden gelip geçtiler.Maça çıkarken donka alkol testi falan yapılsın.Yine ayakta duramıyor.

Yani şu orta saha kurgusu ile baskı yememiz inanılmaz

Seri Nzonzi Lemina Belhanda Ömer

Daha ne olacak abi

Açık ara ligin en kötü top oynayan takımıyız. Kayseri ve a.gücü nden bile kötüyüz.

Geri
Üst Alt