Muslera 8 sene 5 sampiyonluk
Ayi volkan 17 sene 5 sampiyonluk!

Bizde adettir

Muslera
Sneijder
Melo
Gomis
Onyekuru

Taşlanır.

Selcuga , belhandaya , feghouliye, serdar aziz e , mitrogluna , andoneye, diagneye bi halt denmez.

Neyse ki gercek GS taraftari ilk gruba taş atanı ciddiye almaz.

sneıjder fesih senesinden önce gitmeliydi önceki senelere lafım yok zaten gittiği arap liginde bile dökülmüştü
melo artık tükenmişti sorun gitmesi değil yerine adam alınmayıp selçuk-tolga ile devam edilmesiydi
gomis çok iyiydi drogba ve elmander hariç böyle forvet bir daha zor görürüz.
onyekuru hiç izlemedim.

diğer adamlardan nefret ediyorum lafını etmeye lüzum yok

ama maç atmosferinden bağımsız konuşuyorum ben yönetici olsam ilk etapta muslera'dan daha genç daha ucuz daha kaliteli birine bakardım . bu paraya bulunur ama bizim beceriksizler bulur mu sanmam . taraftar etkisi de devreye girer adama bire 3 kat vermeye devam ederiz

Wow ne macti be. Yalniz iyi rahatladim. Kendi adima inanilmaz kufurlu bir aksamdi. Nirvanaya ulastim

Rakibin eti ne budu heriflerde tarihlerinin en golcü oyuncusu ve geçen hafta hat-trick yapan Djalma yok. Saydığın adamların hepsi hücum oyuncusu, bu takımın kalesine 21 isabetli şut çektirip kalecisinin maçın yıldızı olmasını açıklıyor mu? İyi takımsan santraforun olmasa da topu çevirip maçı 1-0'a bağlarsın, tarihin en büyük şansı eseri 3 puan almazsın. Ayrıca bu takıma 2 yıldır 50 tane oyuncu girdi çıktı, bu oyunculardan hangisi takım oyununa seviye atlattı ki bu adamlar gelince uçacağımıza kanaat getiriyorsun? Haticeyi boşvere boşvere 2 yıllık şampiyonluğa rağmen Avrupa'nın en rezil takımı, ligin de kimseyi domine edemeyen şampiyonu olduk çıktık işte. Bir gün bize netice de yetmeyince kafayı duvarlara vurmamak için bazı şeylerin değişmesi gerek artık. Yoksa bu futbol şansı da 30 hafta yanımızda olmaz.
Hikaye anlatma bana arkadasim feghouli babel falcao fenerden bir muriqi eksildi ne hale geldiler cikar bakalim fenerden muric moses rodriguez noluyor azicik insaf onundeki 4 macin 3 u ucerde ve nispeten kolay 9 puani al yeter banane oyundan ikinci devre hersey degisir sen takimini taniyamadinmi

Kimse alanyanin 40 ortasini 21 sutunu hatirlamaz

O kadar bezdim ki oyun moyun tıraş devre arasına kadar. Alabileceğimiz max. puanı alalım yeter. Devre arasında katılacakların yanında hocanın da kendisini toparlamaya ihtiyacı var.

sneıjder fesih senesinden önce gitmeliydi önceki senelere lafım yok zaten gittiği arap liginde bile dökülmüştü
melo artık tükenmişti sorun gitmesi değil yerine adam alınmayıp selçuk-tolga ile devam edilmesiydi
onyekuru hiç izlemedim.

ama maç atmosferinden bağımsız konuşuyorum ben yönetici olsam ilk etapta muslera'dan daha genç daha ucuz daha kaliteli birine bakardım . bu paraya bulunur ama bizim beceriksizler bulur mu sanmam . taraftar etkisi de devreye girer adama bire 3 kat vermeye devam ederiz

Hayat kurtaran adama verdigim paraya zerre acimam. Daha iyisini ucuza bulup Turkiyeye anca ruyalarinda Polyanna lar getirir.

Kimse aptal degil gelecek vaadediyorken Turkiyeye gelecek!

Ne kusu, bulbulu yahu ben sizden daha iyi bir galatasaray sevdalisiyim.galatasarayla yatip galatasarayla kalkarim.benim burda altini cizerek soyluyorum kizginligim sari kirmizi armaya ,formaya ve anli sanli kulubumuze degil.bu formanin ve armanin hakkini vermeyip,kiymetini bilmeyen sahada hayalet gibi eli belinde dolasan,ve kenardan bu hayalet futbolculari kenardan seyirci gibi izleyeyip hic bir sey yapmayan bahane uretme uzmanina

Rakibin eti ne budu heriflerde tarihlerinin en golcü oyuncusu ve geçen hafta hat-trick yapan Djalma yok. Saydığın adamların hepsi hücum oyuncusu, bu takımın kalesine 21 isabetli şut çektirip kalecisinin maçın yıldızı olmasını açıklıyor mu? İyi takımsan santraforun olmasa da topu çevirip maçı 1-0'a bağlarsın, tarihin en büyük şansı eseri 3 puan almazsın. Ayrıca bu takıma 2 yıldır 50 tane oyuncu girdi çıktı, bu oyunculardan hangisi takım oyununa seviye atlattı ki bu adamlar gelince uçacağımıza kanaat getiriyorsun? Haticeyi boşvere boşvere 2 yıllık şampiyonluğa rağmen Avrupa'nın en rezil takımı, ligin de kimseyi domine edemeyen şampiyonu olduk çıktık işte. Bir gün bize netice de yetmeyince kafayı duvarlara vurmamak için bazı şeylerin değişmesi gerek artık. Yoksa bu futbol şansı da 30 hafta yanımızda olmaz.
Cok dogru ve gercekci bir post altina imzami atarim

Birisi Tümer'e hakem Galatasaray'ı tuttu dese de rahatlasak. Adam yorumda bir yerden vurmak için kıvranıyor

Allah razı olsun ekibimizden.

kötü oynarız da çok fazla ofsayta yakalandık BURAK'ı geçtik saçma oyunumuzla.
Birde uzaktan şut çekmeyi yasaklaması lazım TERİM'in.
pozisyon bulamazsın anlarımda en azından top ayağımızda kalsın.

-Bitiriciliğimizi geliştirmemiz lazım
-Rakip Hızlı hücüm yaptığında savunmamız çok zayıf kalıyor.
-Ofsatylara yakalanmamalıyız
-hızlı ve çalımcı oyunculara karşı çok reziliz.

SAVUNMAYI GÜÇLENDİR BAY TERİM!!!

Macin ilk yarisinda
-Nagatomo ortaladi, Mariano vurdu
-Adem'in golü ofsayt diye iptal edildi
-Penaltidan golü bulduk
-Belhanda 2, Lemina 1 firsat yakaladi
-Adem'in bir penaltisi verilmedi

Macin ikinci yarisinda
-Seri'nin 58.dakikada ciliz bir sutu disinda pozisyonumuz yok ve tamamen mahkum oynadik

Siyahla beyaz kadar fark olamaz. Terim'in takimi hic hazir degil.

Renktaş 3puani aldikta gerisi traş. Sen ne diyorsun bu konuda?
Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Maça iyi başladık golü bulduk ama sonrası felaket. İkinci devre özellikle kepazeötesi. Pozisyon veriyoruz iki pas yapıp eksik Alanya defansına rağmen kontra atak hiç yapamıyoruz. Ankaragücünü izledim bizim maçtan önce ligin en zayıf 2 takımından biri deniyor ama çatır çatır oynuyor adamlar ezilmiyor bizim gibi. Bence sorunun yüzde 90 ı Terim. O gitmeden rahat maç izlemek imkansız.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onyekuru hiç izlemedim.

Sneijder degil o yil, bugun gelse trabzon macinda o leminanin topu 30 metre surup feghouiye verdigi, ve fegh in de belhandaya bombis verdigi pasta o golu atar 3 puani getirirdi.

Biz sneijderi sozlesme sonuna kadar tutsak 1 yi gayet buyuk is gorurdu. Belhanda gibi ise yaramaza 10 milyon euro bonservis ve 4 milyon maas odemezdik.

Sneijder degil o yil, bugun gelse trabzon macinda o leminanin topu 30 metre surup feghouiye verdigi, ve fegh in de belhandaya bombis verdigi pasta o golu atar 3 puani getirirdi.

Biz sneijderi sozlesme sonuna kadar tutsak 1 yi gayet buyuk is gorurdu. Belhanda gibi ise yaramaza 10 milyon euro bonservis ve 4 milyon maas odemezdik.
Sneijder yürüyen patates olmuştu bakmadın mi fotolarına hic? Evet belhandadan kaliteliydi ama o gobekle sahada yürümekten başka yapamazdı zaten sut gücü de bitmişti

Geri
Üst Alt