Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.192
- 10.594
- 1.423
Fatih hocanın bu son dönemine kadar bu kadar vitaminsiz oynattığı zamanı hatırlamıyorum. Biz alıştık içerde dışarda ilk 30 dakikada baskılı oynamaya, o futbolun yerinde yeller esiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Götlerine göre çizgi çekiyorlar zaten, omuzdan çekseler ofsayt yoktu.@Keramettin TANRIVERDİ Adem'in golünü VAR'da iptal ettiler ama ofsayt degil gibi.
Harbiden yav...Modlar göreve!Muslera 1-0 Alanyaspor olarak degistirelim
sus lanŞu ilk yarıyı 3 galibiyet ile kapatsak harika olacak.Gerçekten rezalet oynadık maçı ama ömer adem belhanda uclusu oynadı yav.Bu uclu ligde hangi takımın hucum ekibi olur ? Sakatlıklar en cok bizi kötu yaptı.En iyi stoper ve forvetimiz gitti.Feghouli ve babel piyasada yok.Bir giden daha dönmuyor.
sus lan
lütfen beni banlamayınRecep admirin yanımda olduğunu söylemekten çekinmem.Her hamlene dikkat et demeliyim sana.
kacirirsakda ne bileyim konya ve ankara macini hatirlariz.1 2 puanla sampiyon olursak ilk hatirlayacagimiz mac bu olacak.
Ankara macina yazdim zatenkacirirsakda ne bileyim konya ve ankara macini hatirlariz.