⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

bizim en kısa zamanda ,iş işten geçmeden okan hocaya teklif götürmemiz lazım.inanın okan hoca terimden 5 kat daha başarılı olacaktır.biz okan hocaya teklif yapmayıp başakşehir den koparmazsak okan hoca başakşehiri şampiyon yapacaktır bu sene .buna adım soyadım ,namusum gibi eminim.

reddedilmistir

renkdaşlar ben aşırı derecede fanatik bir galatasaray taraftarıyım.ama gerçekleri ve doğruları konuşmazsam rahat edemem ,yaşayamam.terim li galatasaray eskiden bir çok başarı elde etmiş olabilir.birçok kupa kazanmiş olabilir.terimin kazanılan kupalar da katkısı oldu diye ,onun bir sene daha kısa zamanda 5 bin tane hata yapma yapma hakkı ve klubun ve takımın içine etme hakkı kesinlikle yoktur.böyle bir hak ne zidane da,ne morinho da,ne guardiola da ne de kloop ta vardır.bu hataları değil terim amerika başkanı bile yapsa hesabını vermek zorundadır.oynattığı eski çağlardan kalma,içi boş futbolla kurdun ,kuşun ,köpeğin maskarası olduk malesef

yüreklere korku salacağımız bir maç. Umarım o yürekler kuşların ki olur. Buarada okansız bize hoca moca olamaz.Haini isteyenler okansızın bize yaptığı serefsizlikleri araştırsın bir zahmet

buarada sakir maçta bugün acayip etkisizdi İnşallah bize gelir

Fenerle Sivasin Avrupa maci vardi diye mi Pazar oynuyorlar?

Kazanırız ama berbat bir futbol ve ankaragücünün rezil olması sayesinde.

Akşama bizim iş yerinin noel partisi var o yüzden maçı kaçıracağım.

Nedense pek de üzgün değilim. Bu duruma düşmemizde emeği geçenlere selamlarımı sunuyorum.

sent via GSC

Orgill marcaoyu yerde surukluyor bunu görebiliyorum. Kizacaksiniz ama bu mac yine fasliya bakacak :ka:

Hic belli olmaz
Kendi sahasina cekilmeyen her takim bizi yenebilir
Durumumuz bu malesef

Ankaragücü gibi takımı yeneriz herhalde. Ilk golü yersel zicariz

İyi oyunla 3 puan nedir unuttum

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt