- 6 Eylül 2014
- 83.163
- 56.753
- 4.283
Nezaman mac kurtarmış bu apachiOrgill marcaoyu yerde surukluyor bunu görebiliyorum. Kizacaksiniz ama bu mac yine fasliya bakacak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nezaman mac kurtarmış bu apachiOrgill marcaoyu yerde surukluyor bunu görebiliyorum. Kizacaksiniz ama bu mac yine fasliya bakacak![]()
Noel baba kostümü mu giyeceksinAkşama bizim iş yerinin noel partisi var o yüzden maçı kaçıracağım.
Nedense pek de üzgün değilim. Bu duruma düşmemizde emeği geçenlere selamlarımı sunuyorum.
sent via GSC
Sanmam memleketlimiz kız çocuklarının fahişe olmasına mani olan bir papaz idiNoel Baba liboş mudur? @İsmail Enver
Kesinlikle.Böyle partileri değerlendirmek gerek. Her zaman ekmek çıkar.
Noelle pek alakası yok zaten.Noel baba kostümü mu giyeceksin
Galip geldiğimiz zaman sevinemediginiz maclar aklina gelsinNezaman mac kurtarmış bu apachi
yüreklere korku salacağımız bir maç. Umarım o yürekler kuşların ki olur. Buarada okansız bize hoca moca olamaz.Haini isteyenler okansızın bize yaptığı serefsizlikleri araştırsın bir zahmet
10 kisi yazmissinBari 4-4-2 olsun.
Nando
Mariano Donk Marcao Naga
Fegh cöp Lemina Ömer
Falcao Babel diye
Seri sakat değil mi reyizseri ve senerin olmamasi sasirtici. yedekte yine 80den sonra emre-jimmy-adem girecektir.
ayrica kulübede yine hic bir agir top yok. terimle geciniyorsan ilk 11sin yoksa zonzi ve seri gibi ocak disi kalirsin.