⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

Maçı izlemiyorum. Bunun yerine 18+ videolariyla gecemi şenlendireyim demistim. Birkaç sayfa okuduktan sonra şu kanıya vardım ki...

Doğru yapmışım. Yeni yeni yıldızlarla tanıştım. Galiba videodan izlediğim 1e 1 maçlar Galatasarayin maçından daha heyecanlı
Link bekliyorum

Açık paylaş bence, özele atma

Herkes bekliyor

kontraya çıkıyoruz feghouli orta çizgiye paralel taç çizgisine doğru koşuyor pas almak için
pü senin

Rezalet bir oyun var sahada bu nedir arkadaş ya...
Geçen seneki fb dahil hayatımda hicbir büyük takımı bir sezon bu kadar kötü görmemiştim..

Olm siz ... lan sahada en iyi top oynayan adam belhanda ne anlatiyosunuz omere bak babele bak leminaya bak sizin toptan falan anladiginiz yok yemin ederim
10 numara giyen adam ne yapar bi anlatsanıza. Yada bu faslı itin ne yapması lazım bizim toptan anlamamız için hele bizi bi aydınlat

şu ömer bayramı değil ortasha onla çarpsan ortalama topçu çıkmaz ortaya lan şu herifi bile övdük ya yazık bize

İyi belhanda ıslıklanmaya başladı yine. İnş Mariano ve Nagatomo da ıslıklanmaya başlar.

Mükemmeliz . Ulu hocanin N'zonzi'yi kadro disi birakmasi harika ise yaramis . Seri yerine Belhanda'yi oynatmasi da takimi ekstra mukemmellestirmis . Koskoca Ankara United takimina ne baski yaptik be hafta ici kuskusuz PSG'yi de yeneriz !

Vallaha ne derseniz deyin başta feghouli ve babel malları var orada isliklanmasi gereken. Maçasi yiyen onları da ıslıklar. Hadi bakalım.

Anlamadogim konu: rakip kapaniyor bizim feghouli kanatta oynamasina ragem iceri girip duruyor??? Birader kal kanatta cizgide bekle oyunu ac, yok ortaya giriyor ve kapanan takim daha rahat ediyor. Alin size süper taktigimiz.

Olm siz ... lan sahada en iyi top oynayan adam belhanda ne anlatiyosunuz omere bak babele bak leminaya bak sizin toptan falan anladiginiz yok yemin ederim
images

Bizim stratejik hatalarımızı var ya. Misal bu kardan biri sürekli tek kişinin koşması.foretbolgesinde3, tane oyuncu var tek falcao koşuyor boyle oyunmuolur lan heposi aynı anda kosacak rakip kimi tutacağını bilmeyecek çekecek düşürecek faul, kart, penaltı vsvs

Nerede 17-18 yaşında gençler Terim ??????

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt