⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

iki forvetin de ağır böyle profilli oyuncuları yan yana başlatmanın manası yok ömer kanatta yapamıyor işte sol kanada jimmy koy taşdemir koy başka birini koy adamın orta sahadaki iyi performansından da oluyoruz böylece. madem babel falcao oynayacaksın doldur boşalt oyna bari en azından bi anlamı olur dönen topları sen alırsın yalandan baskı kurmuş olursun :)

Var ya haftalardır sabır ya sabır diyorum ama bitmiş bunlar. Belhanda yüzünden zaten 10 kişiyiz. Kanatlar yok Mariano ölmüş. Sol kanat zaten Allaha emanet. halimiz harap valla

Arkadaşlar rüyamda gördüm biz bu maçı kaybediyoruz fener sivasi yeniyor maalesef. İnşallah çıkmaz rüyam.

2.yarının başında umarım yönetim istifa sesleri duyulur.Gerçi onu bağıracak adam lazım.Göt ister biraz.Hemen susturur bazı şakşakçılar.

Belhanda abarttığınız kadar kötü değil desem bana sövmezsiniz di mi?

Bu oyuncu grubunun 4-4-2 oynamak neyine be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklere sövene bende sovecem bugün. Kanatların yapmasını beklediğimiz şeyleri yapiyolar şu maçı dikkatle izleyin. Kanatlarımız kim bilim bakalım.

Ne provakesi yeter yav her dakka bok atmaya çalışmayın su devrede belhandaya laf soyleyendir asil provake eden bi sey demiyoruz diye bokunu çıkardılar
2 metreye pas atamıyor, sen ne yapıyorsun Galatasaray - Ankaragücü maçı yerine Lille zamanından bir maçı açıp izliyorsun nostalji niyetine. Adamda gram hırs yok azim yok. En iyisiymiş bi de sahanın!

valla ne derseniz deyin takımı en leşi futbolcu müsvettesi ömer bayram sonrada orta yapmaktan ileriye çıkmaktan aciz sol ve sağ beklerimizdir

10 numara giyen adam ne yapar bi anlatsanıza. Yada bu faslı itin ne yapması lazım bizim toptan anlamamız için hele bizi bi aydınlat
Forma numarasina sokayim numarayla top mu oynaniyo adam mc oynuyo pasi top kapmasi her seyi yapti kafanizda neler kurup izliyonuz maci git messiyi izle 10 numara görmek icin

Geri
Üst Alt