Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.399
- 1.405
- 403
Ne ileri gidebiliyoruz
Ne geri dönebiliyoruz
Ne hücum ne savunma
Hiç bişey yok takımda
Ne geri dönebiliyoruz
Ne hücum ne savunma
Hiç bişey yok takımda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bütçelere karşı taktik üretip gol atmak çok zor.
Arkadaşlar rüyamda gördüm biz bu maçı kaybediyoruz fener sivasi yeniyor maalesef. İnşallah çıkmaz rüyam.
10 numara giyen adam ne yapar bi anlatsanıza. Yada bu faslı itin ne yapması lazım bizim toptan anlamamız için hele bizi bi aydınlat
Boşver knk takım komple rezil yine arada bişeyler yapmayı deneyen bi belhanda var o da başarılı olamıyor ama sorumluluk aldığı için öok göze batıyor. Diğerleri gibi aldığını yanındkaine verse top kaybı yapmasanondan kralı olmazSinir oldum renktas ne bu boyle
Reyiz şu maçlık Kinghanda'yı sal derimNe provakesi yeter yav her dakka bok atmaya çalışmayın su devrede belhandaya laf soyleyendir asil provake eden bi sey demiyoruz diye bokunu çıkardılar
Ulan o kadar rezil adamlar var.Bu belhanda milletin sülalesine bişey mi yaptı ilk fırsatta Belhanda yuhalanıyor.Nagatomo, pembe saçlı gay babel ömer yuhalanmıyor Belhanda yuhlanıyor.Kör cahil cühela topluluk
Ne 2 metresi yav ne diyon adamin önüne pas atiyo mariano topu birakip geri dönüyor, lemina topu ayagindan kaçırıyor suc bunun mu oluyor dikine oynadığı isabetli en az 10 pasi var digerlerini demiyorum bile2 metreye pas atamıyor, sen ne yapıyorsun Galatasaray - Ankaragücü maçı yerine Lille zamanından bir maçı açıp izliyorsun nostalji niyetine. Adamda gram hırs yok azim yok. En iyisiymiş bi de sahanın!
Utandım yawBizimnicin.demisti bence