⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

Sende +18 videoya takıldın galiba. Başka pozisyonlar izleyip belhandayı mı hayal edip gelip yazıyorsun. 5 topu öküz gibi rakibe atıp 5 pozisyon yiyor takım. Az akıllı olsalar yemiştik 3 tane. Forum ahalisine salak de bide gel mal mal belhanda itini savun. Sana kalsa şimdi terim de mükemmeldir.
Bos yapma senle ugrasamam bir de iyi seyirler

Arkadaş hangi birini eleştireyim ben de seçemiyorum. Babel diyorum sonra aklıma Belhanda geliyor. Ömer diyorum NAgatomo geliyor aklıma. Al birini vur diğer dokuzuna. TAkım leş ötesi. Koşmaya halleri yok.

1.5 üste 2000 lira alacaktım. Bu sefer koyar geçeriz demiştim of ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şuan st
2.yarının başında umarım yönetim istifa sesleri duyulur.Gerçi onu bağıracak adam lazım.Göt ister biraz.Hemen susturur bazı şakşakçılar.
5 yıldır kombinem var suanda da stadtayım o şakşakçılarda ne o g** var ne de hatrı sayılır taraftar harici adam var. Lav edilmesi gereken büyük bir topluluk var malesef.

Seri nerde, yedeklerde yokmuş. Yeni farkediyorum.

Kardesim git o zaman ileride attigi toplari tutamayan falcaoya laf soyle, golu atamayan o salak salak topu surmeye çalışıp auta cikan omere söv, topla donmeye calisip 2 kez rakibe topu veren leminaya söyle laflarini da ondan sonra konusalim
Benim onlara hatta neredeyse tüm takıma laf söylemediğimi nerden biliyosun? Kışkırtıcı biçimde gelmiş Belhanda savunuculuğu yapıyorsun, yapma diyorum.

Huzuevi veteran takımi bir takım baska söze hacet yok

Değişiklik yok. Her şey mükemmel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt