⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

Bıktık ya, bıktık. Bi değişiklik olsun artık yeter ya. Bıktık.

Galatasaray'a ihanettir bu ve bedel ödenmeli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çıkar yine ocak der nefret ettim artık yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın başında terim hariç biri olsa florya yanardı bakalım ultrasucukcular florya ya tepki vermeye gidekcek mi

10 kişi kalmış lig sonuncusuna karşı maçı 2-0 yaptıktan sonra 5 dakikada maçı veren takımın da hocanın da allah belasını versin diyecek bir şey yok. O Marcao denen hıyar ağasının da ayrıca belasını versin. Ben bu kadar geri zekalı bir oyuncu görmedim. Ayrıca Fatih Terim'in Belhanda ve Selçuk tutkusuna şaapayım!!! Onun bu saatten sonra yapacağı hocalığın ben gelmişini geçmişini seveyim!!!! Git torun sev hoca! Senin işin bitmiş artık...

Sahi ya bundan sonra takımda 17 18lik gençleri görecektik. Selçuk Nagatomo mariano donk belhanda feguli babel bunlar Scout transferi galiba. İlk maçlarına göre sırıtmadılar

Allah belanızı versin. 37 yaşındayım böyle ruhsuz takım görmedim. Ulan ankaragücü be 6 haftadır mağlup, gelen giden fark atıyor, adamlar 10 kişi, 2-0’dan 2-2 yaptırıyorsunuz. Zehir ettiniz hayatı bize!! Terim defol git yeter defolll !!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En başta halen ilk tercih olarak taylanı değil selçuğu düşünen fatihininde, marianosununda,yutosununda,serisininde,nzonzisininde,leminasınında,belhandasınında, marcaosununda,babelininde, feghoulisinde, ömerininde yedi sülalesini, gelmişini, geçmişini saygıyla andım.

Bu gece bir aksiyon alınmalı hocadan olur yönetimden olur. Böyle gitmeyeceği ortada daha da dibe batmadan bir karar alınmalı artık.

Son düzenleme:
Senin de hocalığının da aldığın futbolcunun da olmayan taktiğinin de yaptığın aptalca değişikliklerin de Haysiyetsiz başta hoca bozuntunuz hepiniz defolun

Geri
Üst Alt