Benim bu sivası izlediğim 3. maç.Adamlarda inanılmaz bir taktik disiplin var.Bu lige çok uygun tatikleri ve o taktiğe uygun adamlarıda var.Bu başarıları asla tesadüf değil

Arkadaslar biz bu sene cok kotuyuzde sanki fb cok iyi gidiyorda bize laf atiyorlar. Harbiden mal oglu mallar bunlar, en azindan biz son 2 senenin sampiyonuyuz ve 1 puan onumuzdeler diye kendi malliklarini gormuyorlar. Bunlarin derdi sampiyonluk degil, derdi sadece Galatasaray

Adamlar orta sahayi rakibi bozmak icin kullaniyorlar vallah oyle topu alalim yan pas geri pas yapalim falan yok

Arkadaslar biz bu sene cok kotuyuzde sanki fb cok iyi gidiyorda bize laf atiyorlar. Harbiden mal oglu mallar bunlar, en azindan biz son 2 senenin sampiyonuyuz ve 1 puan onumuzdeler diye kendi malliklarini gormuyorlar. Bunlarin derdi sampiyonluk degil, derdi sadece Galatasaray

Doğru, ama biz kendimize bakalım gol atamıyoruz gol.

ziya erdali cikarmasi lazim. ayrica fatihin sarisi var. ali onu atmayaya calisacak. rizanin bu orta sahayla maci sag salim bitirmesi imkansiz

2.golü atmalari lazim. dirarin yaptigi penalti verilmedi. ersun ferdiyi sag tarafa cekecektir. ona dikkat etmeleri lazim.
ferdinin bu maçta etkili olabileceğini sanmıyorum.Ayrıca ferdiyi almak için rodrigesi çıkarırlarsa hata yaparlar.Orta sahadan ozanı çıkarırlarsa sivas orta sahada sazı ele alır.Buarada o Fatih te kaşınıyor.Aşırı itiraz ediyor hakeme sürekli

Gol gercekten derslik

Kaleci alinca isteyen bir adam
Kaleci eliyle hizli baslatiyor
Kanatta hizli kacan ve isteyen adama pas
Onde isteyen ve alabilecegi yere kosu yapan bir adam, 2 kisi arasindan tam zamaninda ayak disiyla cok guzel bir pas
Temiz ve net bir vurusla kalecinin uzanamayacagi koseye plase

2 pas 1 plase, hadi kaleciyi de say 3 pasta gol

Hepsi de alabilecegi yere kaciyor, istiyor, basit ve duzgun oynuyor

Bizimkiler gibi aman bana gelmesin diye saklanmiyorlar
Kagni hizinda hareket etmiyorlar

3 0 da olsa sevinemiyorum. Biz Ersun sansli diyoruz ama Terim de sansli. Bugun fenerin 32 33 puani olsaydi belki de Terim istifa edecekti

yalnız sivasın o kontraları ve direkt çıkışları sadece oyuncularla alakalı değil

adamlar buna çalışmış belli ki

mert hakanı bize koyunca adam mustafa sarpa bağlarsa şaşırmam
Mert Hakanda taktikten bağımsız bir yetenek var.Mustafa sarp gibi olmaz da onu oynatacak hoca nerde

Sivas feneri yendikten sonra gencler ve göztepeyide yenerse, kisin kimseyi satmazlarsa sasirmam. Büyükler bu sezon o kadar boktanki, kendileri belki sampiyonlugu zorlamayi düsünebilirler.

Mert Hakan gelmeli ama Fatih hocadan dolayı korkuyorum. Zamanında Yiğit Gökoğlan, Erman Kılıç, Muğdat Çelik, Taylan Antalyalı gibi bir ton sivrilen yerli aldı hiçbirini oynatmadı.

Taylan’ı yeni aldık zamanında demek yanlış oluyor.

rıza simdi icerde ziyaya nasihat edyordur aman oglum dikkat et kart yeme hakem fenerli filan diye

Top rakipteyken Adam adama baski,top sivasspor da olunca uzun topla rakipten sekecek toplari aliyorlar ve dikine 4-5 oyuncu ile hizli cikislar

ferdinin bu maçta etkili olabileceğini sanmıyorum.Ayrıca ferdiyi almak için rodrigesi çıkarırlarsa hata yaparlar.Orta sahadan ozanı çıkarırlarsa sivas orta sahada sazı ele alır.Buarada o Fatih te kaşınıyor.Aşırı itiraz ediyor hakeme sürekli
ersunun hatasi bitik zankayi stopere almasi. sadik sakatlandiysa gustavoyu stopere cekip orta sahaya birini almasi lazimdi. isla bu maci zor tamamlar, ozani sag beke atabilir. kruse ve emre ilk yarida iyi degildi. ersun da ne yapacagini bilmiyor. hücumda 1 kisi eksik oynuyorlar ama görmüyor.

Doğru, ama biz kendimize bakalım gol atamıyoruz gol.

Bizim sorunumuz Terimin ta kendisidir, yanlisa yanlis diyemeyen ve hatasini kabullenmeyip daha cok hata yaparak takimi ucurumdan atmaya devam ediyor. Herhangi bir hoca gelse en kotu suan 2.siradaydik. Gol sorunu ise hocanin sorunudur, forvetim yok diyor halen. Sanki Gol sadece forvetin iyi olmasiyla oluyor, ozaman neden goz yumdun gomisin gitmesine?

ersunun hatasi bitik zankayi stopere almasi. sadik sakatlandiysa gustavoyu stopere cekip orta sahaya birini almasi lazimdi. isla bu maci zor tamamlar, ozani sag beke atabilir. kruse ve emre ilk yarida iyi degildi. ersun da ne yapacagini bilmiyor. hücumda 1 kisi eksik oynuyorlar ama görmüyor.
dikkat ettiysen sivas top özellikle emreye geldiğinde tatlı sertt pres yapıyor.Emre orta sahada topu alamadı doğru dürüst.Zaten bu yüzden delirdi 2 3 kere.zankayı alması çok iyi oldu.Ağır yavaş biri zaten sivas dikkat edersen paso ordan yardırıyor

Geri
Üst Alt