Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.996
- 15.726
- 2.108
Benim bu sivası izlediğim 3. maç.Adamlarda inanılmaz bir taktik disiplin var.Bu lige çok uygun tatikleri ve o taktiğe uygun adamlarıda var.Bu başarıları asla tesadüf değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar biz bu sene cok kotuyuzde sanki fb cok iyi gidiyorda bize laf atiyorlar. Harbiden mal oglu mallar bunlar, en azindan biz son 2 senenin sampiyonuyuz ve 1 puan onumuzdeler diye kendi malliklarini gormuyorlar. Bunlarin derdi sampiyonluk degil, derdi sadece Galatasaray
ferdinin bu maçta etkili olabileceğini sanmıyorum.Ayrıca ferdiyi almak için rodrigesi çıkarırlarsa hata yaparlar.Orta sahadan ozanı çıkarırlarsa sivas orta sahada sazı ele alır.Buarada o Fatih te kaşınıyor.Aşırı itiraz ediyor hakeme sürekliziya erdali cikarmasi lazim. ayrica fatihin sarisi var. ali onu atmayaya calisacak. rizanin bu orta sahayla maci sag salim bitirmesi imkansiz
2.golü atmalari lazim. dirarin yaptigi penalti verilmedi. ersun ferdiyi sag tarafa cekecektir. ona dikkat etmeleri lazim.
Mert Hakanda taktikten bağımsız bir yetenek var.Mustafa sarp gibi olmaz da onu oynatacak hoca nerdeyalnız sivasın o kontraları ve direkt çıkışları sadece oyuncularla alakalı değil
adamlar buna çalışmış belli ki
mert hakanı bize koyunca adam mustafa sarpa bağlarsa şaşırmam
Mert Hakan gelmeli ama Fatih hocadan dolayı korkuyorum. Zamanında Yiğit Gökoğlan, Erman Kılıç, Muğdat Çelik, Taylan Antalyalı gibi bir ton sivrilen yerli aldı hiçbirini oynatmadı.
ersunun hatasi bitik zankayi stopere almasi. sadik sakatlandiysa gustavoyu stopere cekip orta sahaya birini almasi lazimdi. isla bu maci zor tamamlar, ozani sag beke atabilir. kruse ve emre ilk yarida iyi degildi. ersun da ne yapacagini bilmiyor. hücumda 1 kisi eksik oynuyorlar ama görmüyor.ferdinin bu maçta etkili olabileceğini sanmıyorum.Ayrıca ferdiyi almak için rodrigesi çıkarırlarsa hata yaparlar.Orta sahadan ozanı çıkarırlarsa sivas orta sahada sazı ele alır.Buarada o Fatih te kaşınıyor.Aşırı itiraz ediyor hakeme sürekli
Onu zamanında diye belirtmem hata olmuş ama yarım sezondur oynamıyor o da. Sakatlar olmasa yine oynamayacaktı büyük ihtimalle.Taylan’ı yeni aldık zamanında demek yanlış oluyor.
Doğru, ama biz kendimize bakalım gol atamıyoruz gol.
dikkat ettiysen sivas top özellikle emreye geldiğinde tatlı sertt pres yapıyor.Emre orta sahada topu alamadı doğru dürüst.Zaten bu yüzden delirdi 2 3 kere.zankayı alması çok iyi oldu.Ağır yavaş biri zaten sivas dikkat edersen paso ordan yardırıyorersunun hatasi bitik zankayi stopere almasi. sadik sakatlandiysa gustavoyu stopere cekip orta sahaya birini almasi lazimdi. isla bu maci zor tamamlar, ozani sag beke atabilir. kruse ve emre ilk yarida iyi degildi. ersun da ne yapacagini bilmiyor. hücumda 1 kisi eksik oynuyorlar ama görmüyor.