- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.092
- 5.688
@Serkan G. Şafak Hani lan Hakan'ı alıyorduk sezon başı? Beni kandırmaya utanmıyon mu ha
by traş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Serkan G. Şafak Hani lan Hakan'ı alıyorduk sezon başı? Beni kandırmaya utanmıyon mu ha
Haeeee@Serkan G. Şafak Hani lan Hakan'ı alıyorduk sezon başı? Beni kandırmaya utanmıyon mu ha
ersuncugum kendi sahasinda ali p. ile aldigi beraberlikten sonra gsyi belki de sampiyonluktan ettik diyorducengiz hertürlü gidecek gitmelide bizi ezdirmedigi ortam kalmadı evet dürüst hırsız degil ama ezik oglu ezik yani
terim sezon sonuna kadar kalmalı şampiyon yapamıyorsa enazından şikecileri de sampiyon yapmasın bi halta yarasın bari
Marcao'ya sallayıp ban almayı düşünüyordum kamki sonra vazgeçtimNerelerdeydin yigenim ?
Terime o kadar sinirliyimki sana hak veremiyorum. Bana Terim doymuş gibi geliyor. Sifir taktik sifir katki.sebeb cok basit aslında bizde 2-3 oyuncu haric tamamı doymuş oyuncu doymus oyuncudan nasıl verim alacan klopp gelse imkansız
tabi ki en basta terım ve yanındaki para yiyici pasifler hatalı bu oyuncular zorl gelmedi ve hcbiri arastırılmamıs asıl rezillik buTerime o kadar sinirliyimki sana hak veremiyorum. Bana Terim doymuş gibi geliyor. Sifir taktik sifir katki.
adam fanatik GSli cikti. resimlerden vs belli. kötü gününde bile klas assist yaptiAsist olacağını bilse atmazmış gibi bir hali var. Yine de haklısın isteksizken bile yaptı katkısını.