Samassa iyi kaleci yalnız, 1 tane olumsuz ya da hatalı hareketi olmadı mac başından beri..

cengiz hertürlü gidecek gitmelide bizi ezdirmedigi ortam kalmadı evet dürüst hırsız degil ama ezik oglu ezik yani

terim sezon sonuna kadar kalmalı şampiyon yapamıyorsa enazından şikecileri de sampiyon yapmasın bi halta yarasın bari
ersuncugum kendi sahasinda ali p. ile aldigi beraberlikten sonra gsyi belki de sampiyonluktan ettik diyordu

o zirtonun lafina sampiyon olduk bence gecen sene

beraberlige 5-0lik galibiyet gözüyle bakiyorlardi o gün.

ft miadini doldurdu artik

emre kılıç gibi şut çeken tek oyuncusu olmayan takım neden şut ile gol atamaz dememeli

Bu Gustavo her maç her türlü piçliği yapıyor 1 kere zoraki kırmızı gösterdiler.

mükemmel maç yönetsin isterse bu ligte aliyle meteyi macta görünce yedi ceddine giydiriyorum ilk dkdan tipine tükürdügüm satılıkları

ali palabiyik karaktersiz köpegin teki. dirar serefsizinin yaptirdigi penaltiyi gectim faullerini bile vermiyor

Terime o kadar sinirliyimki sana hak veremiyorum. Bana Terim doymuş gibi geliyor. Sifir taktik sifir katki.
tabi ki en basta terım ve yanındaki para yiyici pasifler hatalı bu oyuncular zorl gelmedi ve hcbiri arastırılmamıs asıl rezillik bu

doymus oyuncuları satıp genc oyuncular alacagımıza doymus oyuncuları tuttuk dahada doymus hemde sorunlu sakat adamları topladık

su an topladıgımız puan tamamen armanın aldıgı puan

Geri
Üst Alt