bizim, fenerin ve besiktasin bu durumda olmasinin sebebi teknik direktörlerdir arkadas. kendini 1 gram gelistirmeyen,sadece polemik ve gaz üzerinden ilerlemeye calisan kimyagerler ile ülke futbolu milim ilerlemez. ilhan palut, okan buruk ve sergen yalcin gibi yeni nesil teknik direktörler daha pozitif futbol oynatiyor. bu ihtiyarlarin verecegi bir sey kalmamistir.

Sivas şu an ligin üzerinde top oynuyor. Sıfır korkuyla basiyorlar 10 saniyede kalenin dibine giriyorlar.

Sivas gibi takım Marcelo, Fernando gibi oyuncularla oynarken Galatasaray'a Babel-Mariano'yu uygun görenleri yine saygıyla andım. Başta Mecnun olmak üzere tüm şikeci Sivas'tan nefret ediyorum ama adamların bizden 10 kat aşağı şartlarda 2-3 gömlek daha iyi yönetildiğini kabul etmek gerek. Rıza hocaya ise saygım büyük.

Fener her türlü daha iyi takım ama kötü kadrolar işte. Topu bir yere kadar getirip son hamlelerde hep başarısız oluyor. Normal şartlarda bitirici takımlar olsa şu devrenin hakkı 2-4 filandı. Sivas'ın ilk yarıda çalışıp uyguladığı tek iyi şey kontralar. Fener'in geri dörtlüsünün bu hantallığıyla onun sonuç vermesi de sürpriz değil. İkinci yarı Sivas'ın en azından 1 tane daha bu kontralardan cezalandırması lazım, yoksa Fener en azından 1 puan alır.

Ali Palabıyık kadar da eyyamcı, çıkarcı, şerro bir hakem görmedim. 2-3 tane net Sivas atağını yalandan faulle kesti.

Terimin kendisinde inat var geçen sene topla oynama oranında mı ne ligin 8.takımı falandık hatta konusunu ben açmıştım 'gsde pas yok gol var' diye passız direkt oyun oynuyorduk ve baya gol de buluyorduk sezon boyu da öyle oynadık zaten adam ne olduysa bu sene pas pas diye tutturdu olanları gördük yani

hakan arslan olsa çoktan bir tane yazardı

ceza alanı koşusu atan orta saha

o kadar çok övüldü ki sivas kesin nazar değer ikinci yarı adamların ayakları dolaşır gsc effect

dikkat ettiysen sivas top özellikle emreye geldiğinde tatlı sertt pres yapıyor.Emre orta sahada topu alamadı doğru dürüst.Zaten bu yüzden delirdi 2 3 kere.zankayı alması çok iyi oldu.Ağır yavaş biri zaten sivas dikkat edersen paso ordan yardırıyor
golü yedikten sonra ozan tufani orta sahaya cekti. bu büyük takimlarda kenarda duran korkak antrenörler skora göre hamle yapiyor sadece. baska bir sey yapmiyorlar. hep ezbere degisiklikler. jailson ve ferdi formda olmasina ragmen oynamiyor mesela. ayni sey bizde de var.forma adaleti yok. bu ozan tufan her mac 90 dk oynuyor, tam bir prens. tolgay ve deniz'e esek yüküyle para verdiler ama sag kanatta ozan ortasahada ozan, sag bekte ozan. bireysel oyuncu kalitesi ile aliyorlar puanlari.

ali palabiyik tam bir sahtekar. bu maci sivasin almamasi icin ne gerekiyorsa yapar.

Fb'de Emre deplasmanlarda takımı 10 kişi oynatıyor bizim Selçuğun yaptığı gibi. Başak'taki gibi değil artık. İkinci yarı oyundan çıkmazsa Fb zor kazanır.

fatih ve ziya yerine orta sahada 2 adam olsa epey rahat eder sivas. bir de forvette kone daha topla alisveris yapabilecek bir oyuncu.

yerli hocaların tamamının en buyuk eksigi oyunu okuyamıyorlar genclerde böyle yaşlılarda su an sahadaki 2 hocada oyunu okuyamıyor

Geri
Üst Alt