Fb'de Emre deplasmanlarda takımı 10 kişi oynatıyor bizim Selçuğun yaptığı gibi. Başak'taki gibi değil artık. İkinci yarı oyundan çıkmazsa Fb zor kazanır.
emrenin oynayacagi maclar ic saha maclari ve büyük takim deplasmanlaridir. rakipleri kolayca tehdit ve etki altina alabilecegi maclar.

fatih atilacak, cikar su angutu yav. riza ilk 10 dk maca basladigi gibi yatiriyor ikinci yarinin basinda. cok kötüler.

Terimin kendisinde inat var geçen sene topla oynama oranında mı ne ligin 8.takımı falandık hatta konusunu ben açmıştım 'gsde pas yok gol var' diye passız direkt oyun oynuyorduk ve baya gol de buluyorduk sezon boyu da öyle oynadık zaten adam ne olduysa bu sene pas pas diye tutturdu olanları gördük yani
Mac 2-0 pas yok mac 2-1 pas yok. 0-0 ken mi o saçma sapan paslar. 9 kişi kalsalar yine ayarlardı. Önde baskı yok. Arkada adam tutan yok. Dünyanın en komik golünü yedik

kruse yerine ferdi her türlü oynar ersunda ayrı bi salak ya

fenerin sutu veya pozisyonu yok ama daha fazla topa hakimler. sivasin konsantrasyonunu bozdular.

Hızlı topçuların olacak. Ya önde basacaksın rakibi zorlayıp hataya zorlayacaksın. Yada topu kaldığın gibi direkt oyun oynayacaksın hata yapsan bike topu yine kapıp direk oyun oynayacaksın. 'ne pas oyunuymuş ulan pas yaptığımızda yok öndeyken rakip 10 kişiyken o pası yapacaksın bana

Geri
Üst Alt