Defans arkasına koşu yapan yok. 2 kanatta hızlı olacak ağa. Hatta her futbolcun hızlı olacak top surebilecek. Biz g.tu dayanyanlar ve g.tculerle oynuyoruz
Artık kanatlardan ziyade orta sahalarında bu işi yapması gerekiyor zaten bunu yapabilen takımlar fark yaratıyor Liverpool maçlarını izliyorum bekleri kanatları orta sahaları hepsi bir anda defansın arkasına geçebiliyor topla birlikte veya topsuz koşularla

Bugün Sivas'ı izledik Mert Hakan defalarca verkaçlar ile boş koşular ile yaptı bunu birde bize bakıyorum Belhanda&Mariano&Feghouli üçlüsü 100 pas yapsa rakip kaleye gidemiyoruz sol tarafa bakıyorum Nagatomo&Ömer ikilisi ile zaten olmaz orta sahaya bakıyorum Seri&Nzonzi&Belhanda&Selçuk filan zaten topla birlikte 5 metre mesafe kat edebilecek adamlar değil

Mert Hakan'ı Onyekuru'yu sırf bu yüzden çok istiyorum

Sivas eğer oyuncu kaybetmez ve ikinci yarı strese girmezse şampiyon olmaları hiç supriz olmaz.2 maçlarını da kazansalar 39 yapıyorlar.70 puan bence şampiyonluk için ideal.31 32 puan civarını bence rahat alırlar.

O farklı bu farklı,sonunu getiremiyor bu tarz takımlar.Başakşehir de aynı puandaydı geçen sene,fena da oynamıyorlardı üstelik Sivas'tan daha tecrübeli bir ekip olmasına rağmen onlar bile getiremedi.
Sivas, Basaksehir ve Trabzon'u, yani 3 takimi gecmen mümkün degil. Hedef varsa o da bu saatten sonra 4.lüktür.

Geri
Üst Alt