Trabzon başak alanya maçları var üst üste oradan çıkarlarsa bu iş biter şakaya gelmez.. hakettiler mi ettiler.

Sivasın daha 10 sene evvel şampiyonluk yarışı var, belki sonuna kadar götürür ama 2.devre çöküşe geçeceğini düşünüyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hiç bir şey olmaz. takımların alayı batık. ne transfer yapacak paraları var ne de belli bir sistem üzerinden yürüyen hocaları
çok rahat şampiyon olacaklar göreceksiniz. apo denen herif son 7 hafta tek santrafor robinho saçmalığını yapmasa iş bitmişti geçen sene.
rıza onun kadar kafasız bir adam değil oynattığı futbol da çok pozitif. tam da bu ligin anahtarı

başka bir anadolu takımı olsa belki inanırdım da başında mecnun otyakmaz gibi bir fener köpeğinin olduğu, adı şikeye karışmış sivas'ın şampiyon olacağına inanmak güç.

serefsiz var hakemi sivasin net penaltisini yedi

2. olacağımıza inşallah 6. oluruz da Avrupa kupaları oynamayız.

Bu hafta hakemler de sertliğe müsaade görüyorum. Vasıfsız Serkan Tokat'ta da aynı durum var, eyyamcı Halis'te de. Hoşuma gitti ama akşam esas ağababa eyyamcı büyük ihtimal zırt pırt düdük çalıp maçın validesini belleyecektir.

s
Dua et de Turkiye Kupasi'ni alip UEFA gruplarina direkt katilalim. Yoksa bu takimin Avrupa gormeme ihtimali hayli fazla.

Derbi berabere falan biterse umitlenme yani.

sivas-başakşehir-trabzon-beşiktaş-fener-malatyaspor'un ardından 7. olarak ligi bitiririz.

Geri
Üst Alt