⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Yasin, Eren, (pushed) Yalcin gibi eski Galatasaray'lilar var. Kalede de Beto hiyari. Berabere biter.

2-0'ın coşkuşunu yaşayarak son dakikalara rahat giren göztepe taraftarını görür gibiyim.

________B10_____Donk
____________FEG
Adem _____Falcao_____ Ömer

Isıran basan bir ofans hattı ile baskılı oyun. FEG artık merkez de oynamalı.

Selçuk'un oynayacağını düşünüyorum ve düşündükçe mutsuz oluyorum.Sene başında orta sahamizda bol alternatif var diyorduk şimdi oynayacak adam bulamiyoruz sinirlerim bozuldu

Göztepe'nin muhtemel onbirine şöyle bir baktım da bizimkinden daha tehlikeli geldi. Neyse ki ama santraforları tırt. Jerome bu sene bir gol atmış diğer golcüleri de Eren Derdiyok zaten :asd:

Göztepe'nin muhtemel onbirine şöyle bir baktım da bizimkinden daha tehlikeli geldi. Neyse ki ama santraforları tırt. Jerome bu sene bir gol atmış diğer golcüleri de Eren Derdiyok zaten :asd:

Bize karşı milli olur sonra gol kralı yaparız herifi.

Bu sene hayat öpücüğü oluyoruz millete beşiktaşı reali,looser ankaragücü 2 haftadır 4 gol attı

Cavani ve neymarı bile barıştırdık

Gassama,Castro, sakatlıktan dönen Mossoro ve Serdar apaçisi gibi isimler çok can sıkıcı. Öbür taraftan Beto, Jerome, Deniz Kadah, Yasin gibi isimlerde dosta korku düşmana güven veren cinsten. Pek ümidim yok ama inşAllah yeneriz.

Geri
Üst Alt