⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Sezon oncesi kurulan kadro belli, oyuncularin sakatligi ve bos vermisligi belli. Altyapidakilerin hali belli. Selcuk'u oynatmasi normal, abartmayalim lutfen.

Kardeşim adam 6 ayda mı bunadı geçen sene şampiyon olurken gayet yerindeydi aklı

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 senedir bu takım top oynamadab şampiyon oluyor rakiplerde rezil olduğundan tabiki hocayı takdir ediyoruz
Ama hoca bu sene tuy dikti resmen 2 yıl kötü oynadık şampiyon olduk fakat bu seneki kadar bariz hatalar yapmıyordu
Bazen kadroyu yalı çocuğunu kuruyor diyesim geliyor
Bukadar art niyetli olamaz heleki fatih hoca gibi bir adam

Iste tam da bunu anlatmaya calisiyordum. Insan bir seyi buyuk beklentiler icinde yaptiginda ve istedigi karsiligi bulamayinca ayni oranda hayal kirikligina ugrar. Ben karsiliksiz bir jest yaptim ve sen kazandigin o forma icin bir tesekkur bile etmedin. Kalbimi kiran bir sey degildi cunku dedigim gibi bir beklenti icinde degildim. Ama su yazdigin "tmm" senin karakterini ve benim de vermeye calistigim mesaji tamamiyla tasdiklemis oldu. Tskrlr.

Galibiyet alması rakibe bağlı olan takımı izleyip ne yapacağız ki. Sen çoğu şeyi doğru yapacaksın, rakip çoğu şeyi yanlış yapacak falan...

Selçuk frikik golü atacak diyen kimdi yahu 😀Selçuk en son frikik golü attığında sene kaçtı kendisi bile unutmustur

2 senedir bu takım top oynamadab şampiyon oluyor rakiplerde rezil olduğundan tabiki hocayı takdir ediyoruz
Ama hoca bu sene tuy dikti resmen 2 yıl kötü oynadık şampiyon olduk fakat bu seneki kadar bariz hatalar yapmıyordu
Bazen kadroyu yalı çocuğunu kuruyor diyesim geliyor
Bukadar art niyetli olamaz heleki fatih hoca gibi bir adam
Nasıl top oynamadan oluyor ya ne kadar basit sizin için her şey geçen sene hiçbir başarı tesadüf değildir emeğe saygılı olalım lütfen iki senedie çok iyi futbol oynayarak kazandığımız maçlar oldu içerde bjk ve başakşehir maçlarını hatırlayın resmen rakipleri boğdumuz maçlardı cl de porto maçları schalke maçı çok iyi oynadığımız maçlardan şimdi aklıma gelenler

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt