- 20 Haziran 2011
- 57.693
- 63.044
- 4.533
Futbolcudan anlaman beni sevindiriyor zeg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcudan anlaman beni sevindiriyor zeg
Ekibimizden hangi şanslı furbolcular GözGöz'e boruyu döşer ha zurna?Futbolcudan anlaman beni sevindiriyor zeg
Skor tahminimEkibimizden hangi şanslı furbolcular GözGöz'e boruyu döşer ha zurna?
Falko çakar bi tane diye düşünüyorum
sent via GSC
Ciddi ciddi bizim teknik ekibin şunlardan haberi olduğunu sanmıyorum.ilhan palamut hoca baskılı ve açık futbol oynatıyor lakin göztepenin defoları cok fazla hocamızın yardımcıları zahmet edip 1-2 mcını izlemişlerdir umarım
jerome top indiriyor ve golleri daha cok kanatlar atıyor ayrıca savunmada berkanın duran toplarına dikkat etmek lazım
![]()
Yedekler ; Okan - Mariano - Ahmet - Taşdemir - Seri - Jimmy - Yunus - Adem - Babel
Galibiyet gelirse forumu mustehcen paylaşımlar ile şenlendirelim.yenersek şampiyonluk kıvılcımı yanar , o derece mühim bir maç.puan açısından değil psikolojik deprem yaratır bu maç 3 puan almamız rakipler üzerinde.
Galibiyet gelirse forumu mustehcen paylaşımlar ile şenlendirelim.
Allahin belasi herif nbr?İzlemeyeceğim. 3 Puan'ı hanemize yazalım.
Allahin belasi herif nbr?
Tesekkurler hirbo kardesim bu nazik cevabin icinTeşekkür ederim Serkan. Sen nasılsın?