⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Bu maç takım olarak 115 km'den aşağı koşarlarsa o takımda ilk 11 ve sonradan oyuna giren herkese hafta boyunca her gün takım olarak 115 km koşma cezasını verirdim sıkıyorsa takım içinden biri koşmasın dışarıda kendi aralarında hesaplaşsınlar para alıyorken güzel o zaman paşa paşa koşacaklar bence oyunculara kibar davranma dönemi umarım bitmesi lazım onlar bundan anlamıyor umarım paşa paşa koştururlar :asd:

skip yapmamiz lazim bu sezonu. yarida falan kalsa iyi olur. bu kadro derhal dagitilmali ahbob
Yav şu koyduğumun ruhsuzları takım için oynasa, kendilerini biraz kassa ve mücadele etse şu an 10 puan fark atmıştık bunu herkes biliyor.

Bence hiç kötü dopçularımız yok. Karaktersizler sadece.

İçini ferah tut mod dostum şampiyon yine biziz.

Yav şu koyduğumun ruhsuzları takım için oynasa, kendilerini biraz kassa ve mücadele etse şu an 10 puan fark atmıştık bunu herkes biliyor.

Bence hiç kötü dopçularımız yok. Karaktersizler sadece.

İçini ferah tut mod dostum şampiyon yine biziz.
feghoulinin hatirladigim son siddetli depari basaksehire karsi sampiyonlugu getiren golü attiktan sonra attigi depar

yarim sezon gecti fegin daha maci yok

marcao gecen sene topla cikiyordu simdi pas atamiyor

1 gün aradan sonra döndüm. Dün küfür etmeyen mi vardı da ben edince ban yedim anasını satayım fb bjk yenildi msj yazamadım lan. Beni banlayan yöneticiye selamlarımı söylüyorum umarım sevdiğim renktaşlardan biri değildi çünkü kulak çınlattım.

feghoulinin hatirladigim son siddetli depari basaksehire karsi sampiyonlugu getiren golü attiktan sonra attigi depar

yarim sezon gecti fegin daha maci yok

marcao gecen sene topla cikiyordu simdi pas atamiyor
Ya bunun sebebi ne peki? Teknik taktikle açıklanamaz bu durum. Başında td olmadan normal bir mücadeleyle vallaha daha çok puan alırdık.

Ulan her haftasonu bu iğrenç topçuları izlemeyeceğim diyorum. Yine izliyorum :asd: :asd:

Bak mesela bunu kimse konuşmuyor ama bu sene saha içinde hiç gerginlik oldu mu? Geçen sene ya da ondan önceki seneleri hatırla, biri tartışırken diğerleri gelir topluca hareket ederdi. Bu sene var mı öyle bişey?

Ya bunun sebebi ne peki? Teknik taktikle açıklanamaz bu durum. Başında td olmadan normal bir mücadeleyle vallaha daha çok puan alırdık.

Ulan her haftasonu bu iğrenç topçuları izlemeyeceğim diyorum. Yine izliyorum :asd: :asd:

Bak mesela bunu kimse konuşmuyor ama bu sene saha içinde hiç gerginlik oldu mu? Geçen sene ya da ondan önceki seneleri hatırla, biri tartışırken diğerleri gelir topluca hareket ederdi. Bu sene var mı öyle bişey?

ŞL'deki iş taktiksel, çünkü oyuncular orada kendi kariyerleri için ciddi anlamda emek harcıyorlar ama sistemsiz bir takım olduğumuz için hacamat ediliyoruz. Ligde ise daha çok yorgunluk ve maç seçme. Hoca da zaten 3 kulvarı kaldıramıyoruz itirafında bulunarak oyuncuların ne kadar maç seçtiğini itiraf etti. Hata, geçen yıl da benzer oyuncu profilleri aynı naneyi gösterirken ve Ocak'ta Başakşehir'den 8 puan farkı yerken yine ağırlıklı oyuncu grubunu bu profildeki tiplerden seçmek oldu. O yüzden ligdeki durum da nispeten hocaya yazar. Yani sistem olarak da seni Avrupa'daki gibi alt edecek hoca yok, o zaman gerek sene başı transferlerin, en olmadı sezon içi rotasyonlarınla takımı zinde tutmak durumundaydın. Ki bunu senin haklı olarak boktan olarak nitelendirdiğin kadrolarla yapmış olsaydık bugün hem daha adaletli ve aidiyetli, hem de daha sağlıklı bir oyuncu grubuna sahip olurduk. Lemina lig maçlarında sakatlanıyor, Falcao lig maçlarında sakatlanıyor, Feghouli hazır değilken oynatılıp ŞL'ye bile yetiştirilemiyor. Daha kalitesiz ama formaya aç oyuncularla çıksak Sivas'ın kaç puan gerisinde olurduk yani, taş çatlasın 10. Sen sadece ŞL için gelip, oynayıp ligi umursamayan adamlarla yola çıkarsan Alanya maçında da kalende 20 küsur şut görürsün. Bu saatten sonra maç takviminin rahatlamasıyla illa ki bu ruhsuzlar da ligde daha dirençli oynayacaklardır ama bir daha transfer yaparken oyuncunun insani karakterine, doymuşluğuna ve önceki takım ve taraftarı için adı söylenince nasıl tepkiler aldığına da daha çok dikkat etmeliyiz.

tek tük muslera falan geliyor hakeme itiraz ediyor ama baska bir sey yok. birbiriyle kavga eden oyuncu bile yok. söyle melo gibi birini dövecek adam da yok maalesef. hirgür cikar, ortaya karakter koyarlar diyebilecegimiz bir ortam bile ufukta görünmüyor. rize macinda cagneye o kadar küfür edildi, adam maci aldi mesela. sokarim oynayacaginiz topa diyip dalan adam yok ya.

Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Tuzlaspor’u kupada eleyip buradan da bir galibiyet çıkarırsak ibre bize döner üç büyükler arasında. Biz ilk yarıyı 3 veya 4. sırada bitirelim. İkinci yarıda gerisi gelir. İçim rahat. Yeter ki rakiplerimiz Sivas, Başak, Trabzon falan olsun. Ama bundan sonra yapılacak en ufak saçma puan kaybı şampiyonluk şansımızı bayağı düşürür. Son 2 maçı kazanırsak diğer takımlar illa puan kaybedecekler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tek tük muslera falan geliyor hakeme itiraz ediyor ama baska bir sey yok. birbiriyle kavga eden oyuncu bile yok. söyle melo gibi birini dövecek adam da yok maalesef. hirgür cikar, ortaya karakter koyarlar diyebilecegimiz bir ortam bile ufukta görünmüyor. rize macinda cagneye o kadar küfür edildi, adam maci aldi mesela. sokarim oynayacaginiz topa diyip dalan adam yok ya.
Takımdaki sorunda tam olarak bu konuştuğumuz şey. Başka bir şey değil. Ben bu kadar karaktersiz bir Galatasaray hatırlamıyorum. Herkes maç bitsin gidek diyor

Geri
Üst Alt