⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Yahu arkadaş bu basit top kayıpları ve pas hataları adamı çıldırtır.
Hayır doğru verilen paslarda ya şiddeti iyi olmaz yada adamın arkasına atılır.

Yemin ederim rezalet.
Arkadaş golü,asisti,şutu falan geçtim şu lanet olası pas hayalarını yapmayın arkadaş..

Top rakipdeyken net pozisyon vermiyoruz belki fakat rakibi çok geride karşılıyoruz ve pas yapma imkanını çok veriyoruz.Top kapma falan zaten rezalet.

Allah tan göztepede bizim kadar durağan ve temposuz bir takım. Yoksa 5 lik olurduk bugün.
Bu feghouli ve babel in takıma ihanet ettiğini görmüyor mu imparatorumuz. Elleri bellerinde boş boş dolanıyor ikisi de.
Çok ilginç ama ilk yarı istekli olan tek adamımız belhanda...

Yedeklerde selcuk yok o yuzden degisiklik yapilacagini sanmiyorum bu macta.

Selçuk-Taylan değişikliği acilen yapılmalıdır.Babel-Taylan yapıp orta saha kontrolünü en azından mücadele anlamında ele almalıyız.

İyi tarafindan bakacak olursak selcuk.sonradan oyuna girip takima puan kaybettiremeyecek gol yemeden cikarsa galibiyet sansimiz var

Japon,Marcao,Mariano,Selçuk,Belhanda,Babel bu adamları halı sahaya koy sırıtır.Falcao ve feghoulide fizik olarak bitik.Donk u orta sahaya çekmezse 70 den sonra full baskı yeriz.Taylanda Selçukun yerine girmeli.Bunları biz düşünüyoruz hoca izliyor.

"Göztepe de 1:1 gibi bir skor, iyi bir skor dır.
Takım dan memnun değilim, ama taraftar Ocağı beklesin."
F.Terim

Görür gibiyim

2.golü yemezsek falcao cikip adem girene kadar hamle olmaz. belki insafa gelip selcugu cikarip taylani alir. yedekte baska adam yok zaten, hoca sagolsun. ya sakat veya sakatim numarasi yapmayanlarin disinda 2-3 de kadro disi var.

rüzgar olayı başımızı yakmasa bari. İki takımda hücum etmeyi başaramıyor iki duran top golü vasat futbol.

Babel iyi iş çıkarıyor. Savunma arkasına doğru koşularla 1-2 kere tehlikeli geldik.

Göztepe tempo yapamıyor oynadığımız uyuşuk tempo dan dolayı. Iyi bir şey bu, kötü değil. Onların temposuyla oynarsak, bizi kontradan perişan ederler. Bunu doğru yaptığımızı düşünüyorum.

Kazanır mıyız? Bilemiyorum. Ancak 1 puan çok kötü değil. Gel gör ki geçen hafta kaybettiğin puanlardan dolayı 1 puana razı olamıyoruz.

Şu bir gerçek. Galatasaray bu sezon deplasmanda doğru oyunu oynuyor. Arena’da herhalde daha fazla puan kaybetmiştir. 1-2 etkili hücum oyuncularıyla deplasmanda iyi işler yapabiliriz.

Geri
Üst Alt