⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Hiç bir varlık göstermedik kaleye şutumuz 1 galiba gol de KK ayıptır gelecek sezonun planlaması başlamalı.

Allah belasını versin böyle takımında böyle oyununda ruhsuz futbolcularında.

Tuzlanın diline düştüğümüz kadar var. Dandik takımların bile dalga geçmekte haklı olduğu bir takımımız var.

Oyunci degstiriyor..selcuk la belhanda cikiyor. Bu kadar belli bu köpekler 9 kisi birakiyor diye. Niye oynatiryorsun bu serefsizleri. Hoca seni hep destekledim. Bu sene hep oynattin bu kazmalari. Artik sende defol git. Bile bile yapiyorsun. Futboldan anlayan bu itlerin sabotaj yaptigini gorur.

Geçen hafta Allah yüzüne bakmış, o rezil puan kaybı üzerine tüm rakipler patır patır dökülmüş. Bu hafta iki rakibin birbirini yiyecek. Beraberlik bile işine gelmezken hıyar gibi yeniliyorsun. Hoca hiçbir şey yapamasa oyuncuları bir hedefe inandırırdı. Onu da yapamadı bu sezon. Daha maç başı çıkan kadrodan, yaptığı açıklamadan belliydi bir umudu olmadığı. Ben açıp bakmadım bile maça bunun üzerine. Şampiyonluk kaçar dert değil de Fatih Terim'i böyle görmek üzücü. Şu traktörleri oynatmasa, Taylan'a, Emin'e, ne bileyim Mustafa Kapı'ya falan forma verip yenilse bu kadar koymaz taraftara.

Allah belanızı versin bu sene bütün hafta sonlarını zehir ettiniz bana!!!

Bu köpekler neden bu kadar seviniyor şampiyon mu oldunuz?? Yook aferim alacaksınız değil mi. Neyse ne desem banlanacağım.

Az genc forvetimiz olsa Babelin bos kaldigi alanlarda is yapardi. Maci kaybetmeyebilirdik.

Silsilesine kadar rezalet bir takımız. 2 senedir böyleydik şampiyonluk herşeyi unutturdu. İsimlere baktık bu sefer şampiyonluk rahat dedik ama sağolsunlar öyle olmadığını gösterdiler. Terim abv senin. Kusura bakma ama lütfen defol git

Selçuk'u oynatıp da noluyor?

Taylan en azından koşuyor mücadele ediyor. Selçuk bizim OS resmen Hayat evi yaptı. Giren girdi.

zorlu bir tuzla deplasmanından çıktı takım.
çok acımasızsınız.
ne çabuk unuttunuz 4-0'ı, seljuk'un muhteşem futbolunu?

bugün takımı hoş görün. ocak ayında şaapcak terim hocam.

Geri
Üst Alt