⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Göztepeyle puan farkı 1 :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selçuk çık konuşlan tvlere bu aldığım para haram zıkkım olsun bana de desene lan çıksana tvlere hocanıda al yanına bu sefer hayatımızı siktiginiz için özür dileyin bizden

Hocanın bugün geçmişten hiiiiç ders almadığı ortada. Boşuna bahane üretmesin, bu seneyi hiç eden kendisidir.
Elfreni babel hala oynuyor.
Bitik selçuk oynuyor, taylan yedek, neydi bu çocuğum günahı.
Başlayacak şimdi kadro buydu 15-16 oyuncum vardı bıdı bıdı. Artık yemiyo kimse hocam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-5-X ile iyi giderken niye vazgeçti hoca bundan ??!!!!

Bu kadar rezalet bir sezon daha yok.Evet 10 11 sezonu da dahil.Hoca da selcuk inadı yuzunden muhtemelen kariyerinin sonuna geldi.

3lü savunmayla daha iyiyken takım leminanın hatasıyla başakşehire yenildik diye üçlüden vazgeçti bu takım dörtlü oynayamıyor hele luyindama gittikten sonra hiç oynayamadı kusura bakma hocam olmadı bu dakikadan sonra mucizeye kalır artık hele yarın sivas yenerse 12 puan fark mucize ötesi olur

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Toplam piyasa değeri 60-65m euro olan 3 oyuncu transfer edildi,hala selçuk ile ömer ilk 11 oynuyor. Bu nasıl bi dramdır,sınanıyor muyuz anlamadım ki ben.

Gına geldi defol git demekten ya sana da çıkardığın kadroya da lanet olsun herif

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her şey mi kötü olur bir takımda anlamam, takımda kim şut çekse yere bastığı ayağı kayıyor bu kadar aciz ve güçsüz olursan 2.lig kanat oyuncuları seni paspas ediyor. Güç yok dayanıklılık yok taktik ve plan yok hiçbir düzgün yaptığımız iş yok yazık. 8 olduğumuz sezon gibiyiz artık kendi sahamızda da yeniliyoruz.

Şutlama listesi:

Mariano
Nagatomo
Selxuk
Seri
Nzonzi
Babel
Belhanda
Feghouli

Geri
Üst Alt