⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

ulan eskiden rakip takımın dizleri titrerdi bizimle oynarken, şimdi kimsenin umrunda değil, sıradan boş bir takımmışız gibi gelip geçiyorlar.

sana en büyük küfür ne biliyor musun sen Galatasaraylı değil terimsporlusun birader.Sen o adamı Galatasaraydan büyük gören birisin terimsporlu birader
Kıvırma şimdi edeceğim dedin et has sandın ki herkes senin gibi çoğunluğa karşı ses çıkaramaz yalandan yiğitlik yapayım dedin ama maçan yemedi ;) bu da sana yeter kendine bile itiraf edemediklerini kamuya açık ifşa ettim sen aysalcı mısın koççu musun muck bu arada

Boşuna Casper (Ghost) demiyoruz.

Ya Allah aşkına Selcuk'un bölgesine bir bakın...

Screenshot_20191221-200703.jpeg

Şu oyuncu berbat kötü diyerek vakit kaybetmenin anlamı yok.Baş suçlu kenarda sen ben gibi 90 dakka maç izleyen kişidir.Bu kadronun 16.hafta sonunda 24 puanda olması skandaldır.Bakın T.direktör olarak bizim forumdan birisini getirip koysan 24 puandan fazla çıkarırdı eminim şaka gibi 1 yönetim sergiliyor Terim.Bilerek kötü yapmaya kalksan bu kadar yapamazsın.Yazıklar olsun başka kelime bulamıyorum.

Pembe kafalı veteran şike yapıyor zaten
bi takım bu kadar gevşek olamaz yav hoca desen 2. golü bekledi, takım desen maç bitsin gidelim diye silah zoruyla duruyormuş gibi sahada.

mağlubiyete kendimi hazırlıyorum ama o kadar rezil bir futbol var ki, kafa olarak yenilgiye hazır olduğun maçta bile çıldırmamak mümkün olmuyor.

Selçuk kararını konuşmaya bile gerek yok ta.. Yaptıgı değişiklikler de inanılacak gibi değil.Feguli 97 Selçuk 75 dakika sahada kaldı.Belhanda çıktı :D İzlediğimiz Taylan demek selçuk inandan kötü.Hoca saçmalıyorsun yeter.

Hakeme rağmen kazandı adamlar, Sabaha kadar oynasak penaltı veya KK dışında gol atamazdık bu seneki takımın doğru dürüst golü yok zaten. Leş bir takımız yapacak bişey yok ligde bizden iyi en az 8 takım var.

Mariano ve Nagatomo nun ikili işi haritası

Yuto oynadı mı oynamamış belli değil.

Screenshot_20191221-200847.jpeg

Hatırlıyorum 11.haftamıydı neydi, hoca maç sonnda " bundan sonra foemayı hakedene vereceğim, gençleri göreceksiniz..." demişti. 16.hafta geçti nerde gençler hocam. Nerde formayı hakedenler. Oyuncularda artık seni sallamıyo, yine maç sonu 16.kez aynı şeyleri söyle yinw ocak de, artık kimse yemez bunları

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi takım bu kadar gevşek olamaz yav hoca desen 2. golü bekledi, takım desen maç bitsin gidelim diye silah zoruyla duruyormuş gibi sahada.

mağlubiyete kendimi hazırlıyorum ama o kadar rezil bir futbol var ki, kafa olarak yenilgiye hazır olduğun maçta bile çıldırmamak mümkün olmuyor.
Galatasaray tarihinin açık ara en rezil takımı.

Geri
Üst Alt